Territorial

El Lloret i el Girona B volen continuar invictes

1a catalana. Dos dels quatre equips gironins disputen avui el seu partit. El plat fort, el duel de demà entre el Llagostera B i el Farners

La tercera jornada del campionat de lliga començarà avui amb dos dels quatre representants de la demarcació de Girona. El Lloret i el Girona B disputaran els seus encontres, els dos com a visitants, amb l'objectiu de continuar invictes després d'un gran inici de temporada i continuar instal·lats en les primeres posicions de la classificació.

El Lloret, amb dues victòries consecutives contra el Manresa i el Ripollet, tindrà un desplaçament complicat i llarg. Els d'Edu Urdiales hauran d'afrontar el dur viatge fins a Andorra (16.00h), però ho faran convençuts de les seves possibilitats i amb la moral alta pels resultats aconseguits en aquest inici de lliga.

El Girona B de Javi Garcia s'enfrontarà amb un dels conjunts amb més anys en la categoria, l'Avià (18.00 h). Els blanc-i-vermells, amb quatre dels sis primers punts en joc a la butxaca, voldran continuar creixent contra un rival amb ganes d'assolir la primera victòria del curs i d'estrenar-se davant la seva afició.

Demà, duel gironí

La jornada es completarà demà amb un plat fort que se servirà a Llagostera. El filial blaugrana rep el Farners (12.00 h) en el primer duel gironí de la temporada. A més, serà el primer partit oficial de la història entre els dos equips. El Llagostera B arriba al matx després de l'ensopegada de la setmana passada a Vic. Els de Pep Triadú intentaran tornar a entrar en una dinàmica positiva i convertir el Municipal en un camp complicat pels seus adversaris.

Al seu davant tindran el conjunt de Nacho Castro, que encara no coneix la victòria en les dues primeres jornades. Els de Santa Coloma només han sumat un punt contra l'Hermes i necessiten emportar-se els tres punts per no començar a veure's involucrats en els últims llocs de la competició.

REPTES

El Lloret i el Girona B tenen partits difícils a Andorra i Avià, respectivament

PLAT FORT

El Llagostera B i el Farners juguen el primer matx entre gironins de la temporada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)