Territorial

Amb mentalitat guanyadora

Divisió d'honor juvenil. El Girona es voldrà refer de la injusta derrota al camp del Cornellà, fer-se fort a casa i continuar creixent contra un dels equips més potents de la categoria, la Damm

El Girona juvenil disputa avui la tercera jornada de la divisió d'honor a Vilablareix contra la Damm (12.30 h). Els blanc-i-vermells afronten el matx amb ganes de recuperar-se de la derrota al camp del Cornellà (1-0). “A veure si ens refem del partit de l'altre dia ja que ens vam emportar una mica de decepció. Va ser injust no sumar cap punt. Vam tenir ocasions, però no les vam materialitzar”, explica l'entrenador, Àlex Marsal, que no considera alarmant la falta de gol: “Em preocuparia més si no tinguéssim les ocasions que estem creant. El gol tard o d'hora arribarà.”

El tècnic gironí situa els cervesers com un dels conjunts potents de la categoria, però no es veu inferior. “És un dels grans, però nosaltres també volem fer un pas endavant. La mentalitat ha de ser guanyadora i ho estem intentant transmetre. Qualsevol equip que ens vulgui guanyar haurà de treballar”, comenta Marsal, que preveu un partit diferent del del Santo Domingo: “Ells ens deixaven tenir el control. La Damm combina i té jugadors de talent. Voldran ser protagonistes amb la pilota, però nosaltres també. A veure qui porta la iniciativa.”

LA PRÈVIA

La Damm és un dels grans, però nosaltres volem fer un pas endavant. La mentalitat ha de ser guanyadora i ho estem transmetent
Voldran ser els protagonistes amb la pilota, però nosaltres també. A veure qui porta la iniciativa
Àlex Marsal
ENTRENADOR DEL GIRONA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)