Nàstic

futbol

segona divisió A

Intermitència amb condemna

Nàstic. La poca continuïtat en el joc ahir a l'estadi de Los Pajaritos torna a castigar el conjunt de Vicente Moreno, que allarga l'agonia amb cinc partits sense conèixer la victòria

El Nàstic no acaba d'arrencar ni pel que fa als resultats ni pel que fa al joc. Per molt que la necessitat pressionés i que el rival estigués en mala forma, anar a Los Pajaritos amb deures pendents mai és una bona premissa per voler sumar la primera victòria. El resultat, doncs, va ser previsible; no tant per la derrota, sinó pel fet que els grana van topar amb un rival que va fer el que ha fet el Numància tota la vida: petrificar-se al darrere, insuflar perill amb pilotes aèries i portar el rival a un vaivé anímic gens recomanable per a qui no troba encara la seva identitat. La irregularitat que va mostrar el Nàstic en el partit d'ahir, en la segona derrota consecutiva, va tenir dos orígens: en primer lloc, la defensa va patir en el marcatge de Del Moral i, en segon lloc, la línia de tres quarts va aparèixer amb comptagotes. De fet, ni Delgado, ni Cordero ni Muñiz van acabar el partit. El duel, però, va començar amb una gran oportunitat d'Uche, amb un cert domini del Numància fins que el Nàstic va començar a moure la pilota, entregada pel rival. Enmig del despertament grana, l'equip va rebre el clatellot en una transició defensiva lenta, en què una centrada precisa de Nacho al cap de Manu del Moral va acabar amb gol (16'). Però l'equip va semblar prou madur per encaixar la diana i va continuar amb la possessió trobant sobretot Valentín amb cavalcades per la dreta. En aquest punt, Munir va veure perill en dues ocasions: Muñiz va xutar una falta lateral al segon pal (23') que gairebé sorprèn el porter, i Tejera (25') va tenir un xut, però va ser massa fluix.
Sense millora
El Nàstic va tornar a perdre el fil del partit i no el va tornar a recuperar fins al final de la primera meitat, quan Munir va salvar el seu equip. El Numància mossegava més la circulació de la pilota i tapava les vies que moments abans alliberaven Valentín. Fruit d'això, els d'Arrasate van poder sentenciar amb dues oportunitats de Del Moral (35') i Julio Álvarez (41'). En la segona part, el Nàstic va tornar a tenir una gran oportunitat mitjançant Delgado, avortada per Munir, però l'aportació ofensiva grana gairebé va acabar aquí. Van ser 50 minuts de suplici en què el porter Saja es va erigir en la figura més destacada. El porter va salvar oportunitats de Del Moral (62') i Regalón (74' i 82'), però el pitjor no va ser que el Numància estigués més sencer en el tram final, ni que el Nàstic només tingués una ocasió, sinó que Tejera fes una entrada a destemps, veiés la vermella i deixés els seus amb deu homes. A més, no podrà jugar el partit vital de dimarts (22 h) contra el Saragossa.

NUMÀNCIA 1 NÀSTIC 0

NUMÀNCIA: Munir; Unai Medina, Regalón, Callens, Luis Valcarce; Ruiz de Galarreta (Pedraza, 78'), Íñigo Pérez; Nacho (Escassi, 70'), Julio Velázquez, Marc Mateu; i Manu del Moral (Acuña, 63'). NÀSTIC DE TARRAGONA: Saja; Valentín, Suzuki, Xavi Molina, Mossa; Madinda, Tejera; Juan Muñiz (Cristian Lobato, 76'), Cordero (Álex López, 46'), Juan Delgado (Rharsalla, 55'); i Uche. GOLS: 1-0 (16') Manu del Moral. ÀRBITRE: Pulido Santana. T.G.: al local Regalón; als visitants Xavi Molina, Juan Delgado i Madinda. T.V.: al visitant Tejera (85') per vermella directa. PÚBLIC: prop de 3.000 espectadors a Los Pajaritos.

LES REACCIONS

Hem fet un partit complet. En l'aspecte defensiu hem estat bé, i en atac s'ha vist una altra cosa
Jagoba Arrasate
entrenador del numància
No hem fet res per guanyar. El Numància no ha fet res de l'altre món, però ha posat una marxa més
Vicente Moreno
entrenador del nàstic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)