Territorial

La derrota arriba en un partit boig

1a catalana. El Lloret pateix la primera derrota del curs a Andorra després d'una segona part en què va passar de tot

El Lloret va patir ahir la primera derrota de la temporada a Andorra, en un partit que es va decidir en una segona meitat vibrant, en què els selvatans van tenir possibilitats d'empatar fins al final. Després d'una primera part molt igualada i sense ocasions, el matx es va animar en la represa. L'Andorra, amb un joc vertical, va prendre el control del partit i es va avançar amb un gol de Cristian, que va transformar un penal després d'unes mans de Poderoso. El Lloret va reaccionar ràpid i Narcís va empatar, però l'alegria va durar poc i Raúl es va marcar en pròpia porta el definitiu 2-1 intentant evitar la rematada de Kike. Amb el marcador en contra, el Lloret es va bolcar a l'atac i va tenir bones ocasions per empatar el matx, però no va estar encertat.

ANDORRA 2 LLORET 1

ANDORRA: Ferran, Cristian, Pujol, Ferré (Kike, 46'), Robert (Àlex, 46'), Ludo, Betriu (Roy, 68'), Viladot (Cisteró, 46'), Pedrós, Emili i Sebas (Uri, 87'). LLORET: Tuscà, Puntí, Poderoso, Josep (Aniol, 82'), Narcís, Raúl, Riki, Gómez (Ibi, 61'), Bader (Portavella, 61'), Adrià (Roger, 70') i Aparicio. GOLS: 1-0 (60') Cristian, de penal. 1-1 (65') Narcís, 2-1 (75') Raúl, en pròpia porteria. ÀRBITRE: Serrat Susi. T.G.: als locals Robert i Cristian; i als visitants Carlos Gómez, Raúl, Poderoso i Puntí.