3a divisió FEF

Un empat tan dolç com amarg

Sense guanyar. El Figueres torna a empatar per tercer partit consecutiu a casa i encara no coneix la victòria

Després de cinc jornades el Figueres segueix sense conèixer la victòria i és inevitable que les primeres preocupacions sobrevolin Vilatenim. Ahir, però, les conclusions no van ser tan negatives com altres dies i és que els figuerencs van aconseguir empatar contra un dels equips que, a priori, han d'estar lluitant per entrar en les quatre primeres posicions, el Vilafranca. A més, ho va fer amb un equip ple de baixes importants. Chicho va haver de fer jugar Quimo de central i el juvenil de 17 anys Pep Chavarria al centre del camp. Les sensacions que va transmetre d'entrada la Unió van ser bones. Després d'una arribada per a cada equip els figuerencs es van assentar millor sobre el camp i van tenir el control, però un dia més van pecar d'inofensius i no van posar en gaires perills la porteria de Ramos excepte en algunes arribades aïllades i sense gaire fortuna. El Vilafranca, molt poc inspirat, tampoc va fer treballar Gallego més enllà d'una falta executada per Oribe que el porter va desviar amb els dits just abans del descans. La segona part va seguir el mateix curs. Les dues àrees van ser un territori pràcticament desconegut per als dos equips en els primers compassos i només els canvis van fer créixer la tensió i l'emoció del partit en el tram final. Bonaventura va obrir el setge en el 78' amb una volea que Ramos va desviar en una gran intervenció, i el Vilafranca va reaccionar en el tram final, i va fer que el Figueres pràcticament acabés demanant l'hora. Josu va xutar desviat, Varese es va estar a punt de marcar en pròpia porta i només el pal va evitar el gol, i Jordi Oribe i Josep Díez van disposar de les últimes ocasions, però no van fer moure el 0-0 inicial del marcador.

FIGUERES 0 VILAFRANCA 0

FIGUERES: Gallego, Varese, Sergi Romero, Quimo, Masó, Venzal, Pep (Torque, 67'), Ritxi, Pedro, Ferrón (Casanova, 76') i Bonaventura (Javi Revert, 82'). VILAFRANCA: Ramos, Fonta, Castillo, Medina, Boira, Oribe (Jordi Oribe, 87'), Triguero (Guti, 80'), Josep Díez, Aday, Via i Guzmán (Josu, 62'). ÀRBITRE: Carballo Vázquez. T.G.: als locals Varese i Quimo; i als visitants Fonta i Josep Díez. T.V.: cap. PÚBLIC: Uns 400 espectadors.
Estic molt orgullós perquè ens hem hagut de reinventar amb les baixes i l'equip ha mostrat molta solidesa en defensa
Em guio per les sensacions que transmeten els jugadors i sé que la victòria arribarà
Narcís ‘Chicho' Pèlach
entrenador del Figueres

Quatre empats en cinc jornades

Si bé és cert que el Figueres és un dels equips de la categoria que encara no sap què és guanyar, també és cert que només el Peralada els ha aconseguit superar. I és que en les cinc primeres jornades, els figuerencs han sumat quatre empats. Tres han arribat en els partits a casa, contra el Palamós (0-0), la Jonquera (1-1) i ahir el Vilafranca (0-0). A fora, els de Chicho van empatar al camp del Sabadell B (1-1) en la segona jornada.
El curs passat la Unió no va sumar quatre empats fins a la novena jornada, després d'un inici molt irregular, i en tota la temporada només en va aconseguir nou. Ara ja en té gairebé la meitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)