2a divisió A

El Vilassar no resisteix amb deu homes i acaba cedint

En el minut 88. L'Ascó torna a rescatar un botí en el tram final de l'enfrontament

ASCÓ 1 VILASSAR 1

VILASSAR: Imanol, Edu Cosme, Viale, Peke, Jaume, Tejero, Èric López (Pompido, 81'), Blanchart, Matamala (Brian, 81'), Camacho (Lucas, 76') i Uri. ASCÓ: Sergio López, Pato (Gerard, 88'), Dani, Socías, Sergi Masqué (Bertomeu, 60'), Hèctor, Peke, Artur Gòdia, Guiu (Jonathan, 70'), Osado i Jordi Martí. GOLS: 1-0 (29') Uri. 2-0 (88') Jordi Martí. ÀRBITRE: López Morente. T.G.: als locals Blanchart i Alex; al visitant Masqué. T.V.: al local Viale (74'), per vermella directa. PÚBLIC: 150 espectadors al municipal Xevi Ramon. COMENTARI. Al Vilassar se li continua resistint la victòria i ahir va tornar a perdre dos punts d'una manera molt cruel. L'Ascó va obtenir un punt –una vegada més, en el tram final– gràcies a un gol en el minut 88 i al setge que va provocar la urgència del resultat i l'expulsió del central Manu Viale. Els maresmencs es van passar gran part del xoc defensant-se, però van poder colpejar abans que es complís mitja hora amb un gol d'Uri rematant una centrada des de la banda dreta. En el segon temps, l'Ascó va apropar-se més a l'àrea d'Imanol, especialment després de l'expulsió de Viale per un cop a Pato. A partir d'aquí, el setge dels visitants els va donar resultat en una pilota des de la banda que cap defensa va interceptar i que Jordi Martí va empènyer a gol.