Territorial

El Lloret suma una victòria de mèrit contra el Sants

1a catalana. Un gol de Bader dóna els tres punts als selvatans en una gran segona part

LLORET 1 SANTS 0

LLORET: Tuscà, Aparicio, Raúl Calvo, Poderoso, Portavella (Puntí, 65'), Majó, Riky, Bader (Carlos Gómez, 80'), Adrián Expósito (Juanpi, 75'), Gusmani (Abder, 65') i Narcís (Aniol, 81'). SANTS: Yamandú, Alberto, Picolo, Aleix, Peke (Crivilles, 69'), Navarro (Avilés, 69'), Fabregat (Guillem, 84'), Cura, Mulera (Bejarano, 80'), Gaudioso i Geri (Gala, 80'). GOLS: 1-0 (67') Bader. ÀRBITRE: Gibert González. T.G.: Als locals Poderoso, Narcís, Aparicio i Bader; i als visitants Navarro, Guillem i Aleix. PÚBLIC: Uns 200 espectadors. COMENTARI: El Lloret va donar un cop d'autoritat a casa guanyant el Sants, que arribava com a segon classificat, i continua sense conèixer la derrota com a local aquesta temporada. Un gol de Bader en la segona part va ser suficient perquè el conjunt selvatà sumés els tres punts en un matx en què van anar de menys a més i en què només el porter barceloní Yamandú va evitar més gols del Lloret. La primera part va estar igualada i tots dos equips van tenir grans ocasions, però els porters Tuscà i Yamandú van ser els grans protagonistes i van frustrar els davanters rivals una vegada i una altra. Després de la represa, el Lloret va posar una marxa més i va ser el gran dominador. El Sants només va inquietar els selvatans en contraatacs que no van acabar amb gaire perill i Bader, en una gran acció individual que va culminar amb l'exterior del peu, va fer el gol de la victòria.