Territorial

El Girona B salva un punt en un final boig de partit

1a catalana. Els de Javi Garcia van encaixar el 2-1 en el 89', però van reaccionar

EL MASNOU 2 GIRONA B 2

EL MASNOU: Carlos Rodríguez, Ciurana, Castillo, Borges, Rodergas, Sebas, Guillem Josa (Matías, 61'), Mendoza (Hamza, 75'), Jordi López (David, 75'), Ferran Roca (Freixenet, 89') i Pol. GIRONA B: Pol Agustí, Óscar, Raúl, Mario, Pol Ros, Guilana, Isma (Barry, 74'), Sergio (Bech, 74'), Samu (Hervías, 89'), Karim i Nahuel (Ferran López, 81'). GOLS: 1-0 (22') Castillo. 1-1 (35') Guilana. 2-1 (89') Hamza, de penal. 2-2 (90') Guilana. ÀRBITRE: Bureu Méndez. T.G.: als locals Guillem Josa i Castillo; i als visitants Raúl Garcia i Pol Ros. COMENTARI: El Girona B va sumar un punt de la seva visita al Masnou en un partit que podria haver caigut cap a qualsevol de les dues bandes. El conjunt local va ser superior en una primera part força ensopida. Arribant a l'àrea amb certa facilitat, els maresmencs es van avançar amb un gol de Castillo en la sortida d'un córner, però el Girona B va saber treure profit de les seves ocasions i d'una errada de marcatge per empatar amb un gol de Guilana. La segona part va ser diferent. Els gironins van començar tenint el domini i disposant de bones ocasions, però no les van saber aprofitar. A poc a poc, però, el partit va anar embogint. Amb constants anades i vingudes qualsevol es podia endur el partit i va ser el Masnou qui, amb un penal, va fer el 2-1. En la jugada següent, però, Guilana va aprofitar un altre error defensiu per marcar l'empat definitiu.