Territorial

Un gran empat que sembla poc

1a catalana. El Farners s'avança dues vegades en el marcador, però acaba empatant contra un Horta que es deixa els primers punts del curs

El Farners va encadenar el cinquè partit sense perdre sumant un punt contra l'Horta, que arribava amb un ple de victòries. Els selvatans, a més, van tenir molt a prop la victòria, ja que es van avançar dues vegades en el marcador, però van cedir l'empat a les acaballes quan estaven amb un jugador menys per l'expulsió d'Adrià Salas per doble amonestació. En una primera part amb moltes alternances i ocasions clares a les dues àrees, el primer de colpejar va ser el Farners, que es va avançar en el 5' amb un gol de Gerard Muñoz. L'Horta va tenir el control del matx, però no va aconseguir l'empat fins a la represa, quan Arranz va aprofitar un error defensiu per fer l'1-1. Pitu Riart va ser l'encarregat de tornar a avançar els selvatans des del punt de penal, però quan ja tocaven els tres punts Torrent amb un xut llunyà va fer l'empat a dos, i encara hauria pogut ser pitjor si en l'afegit Blanquera no hagués salvat amb una gran aturada una rematada de cap del mateix Torrent.

FARNERS 2 HORTA 2

FARNERS: Blanquera, Adrià Salas, Pitu Riart, Criado (Joel Salas, 78'), Muniesa (Sanding, 85'), Nierga, Gerard Muñoz (Toni Rossell, 59'), Solà (Yayà, 73'), Negre (Guillem, 85'), Miqueljoan i Fajardo. HORTA: Buetas, Reyes, Barry, Amador (Torrent, 66'), Arranz, Marçal, Imaz, Eudald (Genís, 59'), Edgar (Ignasi, 59'), Salva (Pablo, 71') i Galeano (Arnau, 71'). GOLS: 1-0 (5') Gerard Muñoz. 1-1 (46') Sergi Arranz. 2-1 (52') Pitu Riart, de penal. 2-2 (84') Torrent. ÀRBITRE: Martínez Navarro. T.G.: als locals Criado, Toni Rossell i Negre; i als visitants Salva, Sergi Arranz i Reyes. T.V.: al local Adrià Salas (84') per doble amonestació.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)