La Unió supera el Júpiter amb un penal en el minut 95

Per insistència. El Figueres guanya en l'afegit un duel carregat de polèmica i crispació

FIGUERES 2 JÚPITER 1

FIGUERES: Bartrina, Quimo, Sergi Romero, Cunill, Masó (Casanova, 64'), Grau, Maik Molist (Pep Chavarria, 74'), Pedro, Torque (Ritxi, 55'), Ferrón i Moha. JÚPITER: Andrés, Roger, Pep, Sergi (Dani, 46'), Adri, Marcos (Jacobo, 59'), Vives, Roger Peris, Pau, Àngel i Bauli (Prat, 68'). GOLS: 0-1 (30') Roger Peris. 1-1 (78') Casanova. 2-1 (95') Ferrón, de penal. ÀRBITRE: Castellet Julià. T.G.: als locals Ferrón i Pedro; i als visitants Àngel, Adri i Dani. T.V.: cap. PÚBLIC: Uns 400 espectadors a Vilatenim. COMENTARI: El Figueres necessitava un punt d'inflexió per corregir el mal inici de temporada, i el va trobar ahir. Roger Peris va avançar el Júpiter, la pluja va revitalitzar els figuerencs, que acabar remuntant amb un gol de penal de Ferrón en el minut 95. Durant el matx, la tensió va anar en augment i va esclatar en el temps afegit. En el minut 91 Dani va quedar estès a terra després d'un cop amb Moha i el Figueres no va tirar la pilota a fora –Chicho havia avisat la banqueta del Júpiter que no ho farien feia uns minuts– i els ànims encara es van encendre més. Amb el Júpiter més pendent de la polèmica que del partit, en el minut 94 una centrada de Chavarria la va tapar un defensa amb el braç i el col·legiat va xiular penal. Ferrón va enganyar el porter i va firmar el 2-1, que va fer embogir Vilatenim.