3a divisió FEF

Un punt és molt poc premi

3a divisió. El Figueres domina al camp del Santfeliuenc, però una canonada d'Èric Pacheco provoca l'empat i deixa els de Chicho resignats

El Figueres no va poder encadenar la segona victòria en un partit que va tenir controlat però que el Santfeliuenc va acabar empatant amb un espectacular xut d'Èric Pacheco des de més de 35 metres. Després d'aguantar l'empenta inicial dels locals, els figuerencs van fer valer la confiança que els va donar el triomf de dimecres per imposar el seu joc. Els de Chicho van dominar amb suficiència i van trenar accions de combinació que van superar un conjunt local poc inspirat que prou va fer defensant-se. Fruit del domini, el gol va caure pel seu propi pes. Abans que es complís la primera mitja hora, Casanova va culminar una jugada magnífica de Pedro amb una bona rematada que va servir per situar el 0-1 en el marcador. El Figueres va seguir dominant després del gol, i fins i tot en l'inici de la segona part Casanova va tenir als seus peus el 0-2, però Toni Casamayor va evitar el gol del figuerenc. Quan el partit semblava del tot controlat, els visitants van rebre una galleda d'aigua freda. Pacheco va robar una pilota al mig del camp i i es va inventar un xut que va picar al travesser abans d'entrar a la porteria d'un sorprès Bartrina. L'empat va provocar un intercanvi de cops que no va dur enlloc, tot i que va ser la Unió qui va crear més sensació de perill.

ELS VESTIDORS SANTFELIUENC 1 FIGUERES 1

En la primera part hem dut la iniciativa, hem combinat bé i hem produït prou per avançar-nos. En la segona ens ha costat més trenar joc
SANTFELIUENC: Toni Casamayor, Éric Ruiz, Alberto, Joserra, Víctor Márquez, Tena, Maldonado, Jaime Fuentes, Eric Zárate (Patxi, 78'), Romo (Guille Sarmiento, 71') i Éric Pacheco (Ferri, 71'). FIGUERES: Bartrina, Varese, Masó, Romero, Cunill, Ferran Grau, Quimo (Xavi Ferrón, 46'), Venzal, Casanova (Moha, 73'), Pedro del Campo i Ritxi (Maik Molist, 82'). GOLS: 0-1 (24') Adrià Casanova. 1-1 (65') Èric Pacheco. ÀRBITRE: Mancera Antón. T.G.: als locals Éric Pacheco, Víctor Márquez i Alberto; i als visitants Ritxi i Cunill. T.V.: al local Víctor Márquez (83'), per doble amonestació. PÚBLIC: Uns 400 espectadors.
Hem fet un bon partit, però potser no hem creat les ocasions necessàries per guanyar
Narcís Pèlach
entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)