2a divisió A

La recuperació de Kiko Olivas, a càmera lenta

A poc a poc. El central, lesionat fa més d'un mes a Palma, encara té la cama immobilitzada i ni tan sols ha pogut fer carrera contínua

Lesionat al camp del Mallorca el 18 de setembre, els terminis més optimistes per a la recuperació de Kiko Olivas (de quatre a sis setmanes) ja no es compleixen. I segons sembla, serà difícil que el central del Girona pugui estar disponible per jugar diumenge vinent contra el Numància, un mes i mig després de lesionar-se.

Olivas, que el curs passat no es va perdre ni un sol partit (va jugar els 42 de lliga regular i també els quatre de la fase d'ascens a primera divisió), ja s'ha perdut enguany cinc partits i encara tragina la fèrula que li van posar per immobilitzar-li el peu. “No l'hem vist trepitjar el camp. Suposem que va per llarg”, va revelar ahir Pablo Machín quan va passar revista dels lesionats. Olivas, que va haver de ser rellevat a Mallorca en els compassos inicials del duel (minut 19), va tenir una topada molt severa amb un rival que li va afectar el peroné i tres lligaments del turmell. Quan se li retiri la protecció, encara tardarà unes setmanes a estar físicament en condicions.

Dels lesionats, el central Pablo Marí i el davanter Felipe Sanchón són els que tenen la reaparició més a prop.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)