2a divisió FEF

futbol

lleida

La tensió ja és rutina

2a divisió B. El Lleida viu instal·lat en un clima tens que ha anat augmentant i que ha esclatat del tot amb el veto sense precedents que el club blau ha imposat a una part del sector crític

Apagar el foc amb gasolina. Això és el que ha fet la directiva del Lleida en la gestió d'un incendi provocat, en gran mesura, per ella mateixa. Al club se li van ennuegar les crítiques després de l'enrenou dels impagaments de fa uns mesos i s'ha passat de frenada. La velocitat del divorci entre una part molt important de l'afició i la directiva ha estat vertiginosa. Aquesta és la cronologia d'una història que, per desgràcia, no s'ha acabat.

24.02.2016

Els capitans denuncien que la plantilla acumula mesos sense cobrar. La situació es prolonga i s'obre una escletxa amb la directiva. Tot i la mala maror, l'equip es classifica per al play-off i arriba a la darrera eliminatòria, en què perd en els penals. Les penyes es pronuncien a favor de la plantilla, que acaba cobrant.

12.07.2016

Les penyes del club i l'entitat Amics del Lleida fan públic un comunicat en què critiquen la junta per les formes com havia gestionat les baixes de la plantilla que gairebé aconsegueix l'ascens. L'endemà el club blau anuncia la nova política d'abonaments: desapareix el carnet de penyista, entre altres mesures.

15.09.2016

Les penyes inicien una vaga d'animació argumentant que se senten apartades pel club en la presa de decisions que els afecten i criticant la gestió de la junta.

13.10.2016

Les penyes finalitzen la vaga d'animació lamentant que no han rebut cap gest de complicitat per part del club. En el següent partit a casa, contra el Vila-real B, s'increpa i s'insulta a la junta.

18.10.2016

Albert Esteve, en una roda de premsa tensa, denuncia amenaces per part d'alguns penyistes i anuncia que expulsarà aficionats. La reacció és unànime i els dies següents les penyes critiquen i desmenteixen les paraules del president.

29.10.2016

El club fa un comunicat per anunciar que no deixarà entrar 57 aficionats en el partit que ha de jugar l'endemà contra l'Atlètic Balears. La situació es repeteix –amb nous vetats– set dies després contra el Cornellà. L'ambient al Camp d'Esports és fred i les escridassades a la junta continuen.

07.11.2016

Disset dels seguidors vetats pel club presenten una denúncia a la FCF perquè consideren que s'han vulnerat els seus drets amb la prohibició d'entrada al camp.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)