Arrasen en la segona part

Pòquer de Moha. Els de Chicho golegen la Pobla de Mafumet amb una exhibició del davanter en la represa

figueres 4 pobla maf. 0

FIGUERES:Gallego, Quimo, Cunill, Romero, Varese, Ferran Grau, Venzal (Ritxi Mercader, 23'), Maik Molist, Pedro del Campo (Torque, 81'), Ferrón (Bonaventura, 75') i Moha.LA POBLA DE MAFUMET:Perales, Pol, Roger Figueras, De Nova (Roger Bonet, 54'), Arturo, Gil, Calavera (Vadillo, 68'), Rayco, Dani (Rodri, 61'), Roger Brugué i Ivan Vidal.GOLS:1-0 (50') Moha. 2-0 (56') Moha. 3-0 (66') Moha. 4-0 (70') Moha.ÀRBITRE:López Jiménez.T.G.:als locals Cunill i Maik Molist; i als visitants Rayco i Ivan.T.V.:vermella directa al visitant Vadillo (73').PÚBLIC:Uns 500 espectadors a Vilatenim.

Contundent victòria del Figueres contra la Pobla de Mafumet ahir a Vilatenim (4-0), en un partit que serà recordat pel pòquer de gols marcats per Moha. Després d'una meitat força igualada, els figuerencs van sentenciar en la represa amb vint minuts màgics en els quals el davanter va marcar els quatre gols (del 50' al 70') que van donar el triomf al conjunt dirigit per Chicho, que ja és sisè amb 21 punts, a només un de la zona de promoció d'ascens.

La primera meitat va ser disputada, amb la Pobla que gaudia d'un domini estèril de la pilota i el Figueres que li costava generar joc i apostava per sortir al contraatac. En els primers compassos del matx l'equip visitant va tenir una aproximació perillosa, quan Ivan no va aconseguir rematar una centrada per la banda, instants abans que Venzal, que havia tingut una bronquitis durant la setmana, fos substituït per Ritxi Mercader. A poc a poc el Figueres va anar entrant en calor i mirava d'aprofitar la velocitat de Moha, que va tenir un xut dins de l'àrea petita que va rebutjar De Nova. Llavors els de Chicho van reclamar un penal sobre Pedro del Campo que l'àrbitre no va assenyalar, i el partit va arribar al descans amb 0-0 en el marcador.

El recital de Moha

Només de començar la segona part el Figueres va arrasar el rival amb quatre gols en només vint minuts, tots obra de Moha. El primer, enrevessat (50'); el segon, per sota les cames del porter (56'); el tercer després d'aprofitar una passada de la mort de Ferrón (66') i l'últim, amb una rematada ajustada que va superar Perales (70'). Tota una exhibició que va fer embogir la Pobla de Mafumet i, concretament, Vadillo, que poc després d'entrar va ser expulsat amb vermella directa per una dura entrada a l'atacant.

UN NO PARAR

Moha va marcar els quatre gols en només vint minuts (del 50' al 70')
Estem contents per Moha, ja que per a un davanter és molt important marcar gols
Narcís ‘Chicho' Pèlach
ENTRENADOR DEL FIGUERES
La primera meitat ha estat igualada, i en la segona volíem ser més valents. Hem estat fins davant de porteria i hem sentenciat el duel