1a femenina

Derrota i en zona de descens

2a divisió femenina

barça b 3 l'estartit 1

BARÇA B:Emma, Ona, Berta, Laia, Helena (Sara, 75'), Sofi, Carla (Ari, 75'), Laura (Candela, 60'), Maria, Paula i Laia.L'ESTARTIT:Roberta, Rocío, Saray, Martínez, Gemma, Clara, Júlia, Mimi, Puiggròs, Puntonet (Glòria, 60') i Blanca.GOLS:1-0 (10') Maria. 2-0 (20') Laia. 2-1 (44') Blanca. 3-1 (75') Laia.ÀRBITRE:Sánchez Miguel.COMENTARI:L'Estartit no va poder aconseguir el miracle de puntuar al camp del Barça B, que gràcies a la victòria va recuperar el lideratge en la classificació. Més enllà de no sumar, la derrota va ser especialment agra per a les estartidenques, perquè van veure com acabaven la jornada en zona de descens. La derrota també va tenir un regust agredolç per com es va produir, i és que les de Robert Cornfield no van perdre la cara al partit en cap moment. Tot i que el Barça B es va avançar en el marcador ben aviat amb el gol de Maria i va aconseguir ampliar l'avantatge en el minut 20 gràcies a una diana de Laia, les visitants van aconseguir reduir la diferència abans del descans amb un gol de Blanca. En la segona part el matx es va mantenir obert fins que, en el 75', Laia va sentenciar amb el 3-1 definitiu.