El Figueres no té el millor dia

Oportunitat perduda. La Unió no s'adapta al camp del Cerdanyola i perd un partit que, si l'hagués guanyat, l'hauria situat en ‘play-off'

cerdanyola 2 figueres 0

CERDANYOLA:Carlos Avilés, Aitor Torres, Cazorla, Victor Duran, Aitor Pérez, Juli, Dani Martí, Jota (Daisuke, 86), Ramón Rovira (Oriol Molins, 80'), Elhadji i Jonathan Collado (Pitu, 60').FIGUERES:Bartrina, Quimo (Bonaventura, 71), Romero, Cunill, Ferran Grau, Pedro, Venzal, Moha, Ferrón (Revert, 78'), Maik Molist, Varese (Ritxi, 57).GOLS:1-0 (41') Jota. 2-0 (90') Elhadji.ÀRBITRE:Albelda.T.G.:als locals Aitor Pérez, Victor Duran i Elhadji, i al visitant Moha.T.V.:cap.PÚBLIC:100 espectadors.

El Figueres va enllaçar el segon desplaçament sense marcar ni puntuar –fa quinze dies havia perdut a Castelldefels (1-0)– i va perdre una gran oportunitat de fer un salt espectacular en la classificació. De fet, amb els resultats que hi va haver ahir, si hagués guanyat al camp del Cerdanyola, s'hauria situat en zona de play-off (hauria avançat el Palamós i l'Ascó i seria quart per millor diferència de gols respecte al Sant Andreu). Els figuerencs, però, van estar lluny d'endur-se el triomf de Cerdanyola. Com a màxim haurien pogut aspirar a l'empat, perquè no van rebre el 2-0 fins a les acaballes, però quan van tenir les oportunitats per fer l'1-1 no les van aprofitar.

La Unió va patir força en la primera meitat, en què el Cerdanyola va fer el típic joc directe buscant sempre la referència d'Elhadji i també recollir les segones oportunitats. Els altempordanesos van estar prou sòlids en defensa, però no van obtenir mai el control del partit sobre un terreny de reduïdes dimensions que la pressió local encara va semblar empetitir més. Tot i que la porteria de Bartrina va passar unes quantes situacions de perill, els figuerencs gairebé se'n van anar al descans amb l'objectiu complert. Però no va ser així, perquè el Cerdanyola va trobar les xarxes visitants en una canonada de Jota (41').

En la segona part el Figueres va ser un altre. Víctor Duran va salvar l'1-1 sobre la línia (46') i els visitants van generar fins a quatre ocasions en els primers deu minuts. Semblava que la Unió tenia a l'abast capgirar el duel, però va pagar la ineficàcia. I quan va cremar les naus, el Cerdanyola el va liquidar al contraatac.

Sabíem que en la primera part, en un camp tant petit, patiríem. I ells ens han guanyat més duels directes i segones opcions
En la segona part ens ha faltat encert, i al final hem pagat el risc de jugar amb defensa de tres