3a divisió FEF

L'orgull egarenc tomba la Unió

3a divisió. El Figueres desaprofita un 0-1, encadena la tercera derrota i se situa ja a vuit punts del ‘play-off'

terrassa 2 figueres 1

TERRASSA:Ortega; Dani Pujol (Raillo, 71'), Amantini, Castell, Joel; Cristian, Àlex, Velillas, Joan Grasa (Vega, 89'), Marc de Val i Nils Puchades (Guti, 78').FIGUERES:Gallego; Quimo, Masó, Romero, Cunill; Ferran Grau (Maik Molist, 47'), Pedro, Venzal, Moha, Ritxi i Casanova (Ferrón, 62').GOLS:0-1 (63') Romero. 1-1 (66') Velillas. 2-1 (87') Amantini.ÀRBITRE:Fernández Morillo.T.G.:al local De Val (63') i als visitants Ritxi i Moha.T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 350 espectadors de l'estadi olímpic de Terrassa.

Només quan es va veure amb l'aigua al coll, el Terrassa va arremangar-se per sumar tres punts d'or contra un bon Figueres que va ser protagonista durant més d'una hora de joc. En el minut 63 Romero va obrir la llauna amb un gol de cap que premiava un partit madurat des de feia estona per la Unió, dominadora a la zona ampla. Res feia pensar que els figuerencs marxarien amb les mans buides cap a casa.

Ni s'ho podia imaginar el més optimista dels aficionats terrassencs, que veien com el seu equip no donava senyals de vida en un partit en què va mostrar dues cares. En la primera, va destacar més la tasca defensiva d'homes com Joel i Castell, peces clau d'un mur que va frenar les intencions d'un Figueres atrevit, fins i tot un punt temerari a l'hora de treure la pilota jugada des del darrere. L'absència en la construcció d'homes com Àlex Fernández evidenciaven que no seria una tarda gens còmoda per als egarencs. El migcampista local, però, va passar de desaparegut a protagonista.

Abans, però, va tocar als dos porters dir-hi la seva. Primer, Gallego en va salvar dues de clares a pocs segons del descans. A l'altra banda, Ortega, a qui en el primer temps només va importunar una rematada de Moha, va salvar dues grans rematades de Maik i mateix Moha, la d'aquest últim especialment important, ja que hauria significat el 0-2. Errada imperdonable del Figueres, que va veure com els homes de Vacas, amb l'orgull ferit, reaccionaven de manera immediata en el 66'. Velillas, amb un xut creuat per l'escaire en la primera ocasió local del segon temps, va tornar la vida a un conjunt que semblava que perdia el tren de la promoció davant d'un rival directe a qui va prendre el bitllet. Si la primera fase havia estat atractiva pel joc i no pas per les ocasions, en el darrer quart d'hora va ser tot el contrari. I va ser en l'estira-i-arronsa quan el Terrassa va mostrar-se contundent a l'hora de castigar un Figueres a qui ja li tremolaven les cames. Amb un poderós xut d'Àlex Fernández que Amantini va desviar i va tornar a apropar el Terrassa a la zona de promoció i va enfonsar una Unió que veu com la quarta posició se li escapa.

Ens hem avançat i amb el treball defensiu habitual teníem l'esperança de mantenir el 0-1. Ens hem quedat amb cara de pòquer
No hem dominat les emocions que es generen després d'un gol, procurar que no passi res
Narcís ‘Chicho' Pèlach
entrenador del figueres

Casanova, directe a l'onze

Després de perdre's els tres últims partits per una lesió el davanter olotí Adrià Casanova, que era dubte fins fa pocs dies, va entrar directament a l'onze titular de Chicho. El tècnic va apostar per dos davanters (Casanova i Moha), i va deixar fora de la convocatòria Revert, que es va quedar sense jugar per desena jornada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)