Futbol

Tercera divisió

El Figueres, fràgil i sense eficàcia, cau golejat

3a divisió. Els figuerencs perden al camp del Granollers (4-1) en un mal partit en defensa i en atac. El 3-0, en el minut 30, va ser definitiu

granollers 4 figueres 1

GRANOLLERS:Víctor, Jaume, Javi G., Fuentes, Valls, Brey, Gil (Español, 30'), Ricky, Javi Sánchez (Carlos Cano, 75'), Cristian i Diego (Alejandro, 46').FIGUERES:Bartrina, Varese, Sergi Romero, Cunill, Masó, Venzal, Maik Molist, Ritxi, Ferrón (Torque, 79'), Moha (Casanova, 46') i Bona (Quimo, 46').GOLS:1-0 (9') Gil. 2-0 (15') Diego. 3-0 (33') Español. 3-1 (58') Casanova. 4-1 (77') Carlos Cano, de penal.ÀRBITRE:Montoro Ferreiro.T.G.:als locals Gil, Ricky, Brey i Jaume; i als visitants Sergi Romero, Maik Molist i Ferrón.

El Figueres fa setmanes que no troba la tecla per sumar fora de Vilatenim i ja encadena quatre derrotes a domicili. La d'ahir, a més, dolorosa, ja que els altempordanesos van encaixar un contundent 4-1 a Granollers. La fragilitat defensiva i l'eficàcia en atac dels vallesans van ser factors decisius per tombar una Unió que acaba l'any amb unes sensacions bastant millorables després d'aconseguir només 6 punts dels últims 21.

Des de l'inici va quedar clar que ahir no era el dia dels de Narcís Pèlach. El Granollers, amb una rematada de cap de Gil, va fer l'1-0 en la primera bona ocasió que va tenir, mentre que el Figueres no va estar igual d'encertat i Ferrón va perdonar l'1-1 en la jugada posterior amb un xut que va sortir fregant el pal. I de l'1-1 es va passar al 2-0. Diego, amb una vaselina, va castigar la fragilitat defensiva d'un Figueres que pressionava molt amunt, però sense eficiència i deixant massa espais a la defensa. Una vegada més, la Unió va intentar respondre, però el xut de Moha va topar amb el pal (20'). En el minut 30, el partit va morir amb el 3-0 d'Español en la primera pilota que tocava, que va servir per sentenciar el matx.

Amb el resultat clarament en contra, el Figueres va fer un pas endavant després de la represa i va trobar el premi amb el 3-1 de Casanova en el minut 58, que els va donar vida. La reacció, però, no va anar a més i, en el 77, Cano va transformar un penal molt rigorós xiulat a Ferrón en el 4-1, que certificava una nova derrota del Figueres.

L'eficàcia ha estat el factor diferencial a l'inici del partit. Després, assumir un 2-0 en el minut 15 no és gens fàcil i ja hem anat a remolc
En la segona part, hem assumit molts riscos, però el penal ens ha acabat de trencar el partit