Reus

David Haro, renovat

Reus. El club roig-i-negre s'assegura la continuïtat del davanter vallesà, clau la temporada passada en la consecució de l'ascens i que aquest curs ha trigat a debutar per una lesió

El Reus va anunciar ahir la renovació del davanter David Haro, la segona amb vista a la temporada que ve després de la de Fran Carbia, segellada a finals de novembre. La intenció de la direcció esportiva del Reus és continuar tancant la continuïtat de més jugadors clau, sobretot Ramon Folch, Edgar Badia, Alberto Benito i Ángel Martínez, que acaben contracte al final d'aquesta campanya i que són considerats importants en el projecte del Reus. Tots ells van ser decisius en l'ascens a segona A. També David Haro, que la temporada passada va disputar 41 partits, entre lliga, fase d'ascens i copa, i que va ser l'autor d'onze gols en total, incloent-n'hi dos en l'eliminatòria directa d'ascens contra el Racing de Santander, un en l'anada i l'altre en la tornada. Aquesta temporada el jugador de l'Ametlla del Vallès, de 26 anys, la va començar lesionat i no va debutar fins a la tretzena jornada. Des de llavors, ha disputat set partits, tres com a titular, i encara no ha marcat cap gol. És àgil, ràpid, polivalent i dinàmic, virtuts que agraden a Natxo González.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)