3a divisió FEF

David Bigas treu l'orgull

3a divisió. El lateral de l'Olot s'ha fet amo i senyor de la banda esquerra aconseguint bones actuacions. El futbolista de Peralada és el cinquè jugador més utilitzat pel tècnic Ramon Calderé

L'Olot està traçant un curs excel·lent que l'ha portat a comandar a dia d'avui la classificació del grup cinquè de tercera amb 50 punts, tres més que el seu immediat perseguidor, el Peralada. El bon rendiment de l'equip que dirigeix Ramon Calderé és evident amb els números al davant, i és que diversos jugadors estan mostrant una evolució brillant de la qual el conjunt es beneficia. Un dels futbolistes que estan aconseguint més bones actuacions és David Bigas. El lateral s'ha fet amo i senyor de la banda gràcies al seu desplegament físic a cada enfrontament. Bon defensor i profund quan ho ha de ser, Bigas ha aconseguit tenir la confiança de Calderé per convertir-se en el cinquè jugador més utilitzat pel tècnic de Vila-rodona darrere de Marc Mas (1.977 minuts), Hèctor Simón (1.963), Blázquez (1.781) i Jose (1.688): “Estic molt content del protagonisme que tinc dins de l'equip. Amb el pas dels partits he demostrat al tècnic que puc jugar, acumulo molts minuts i això és un orgull. Treballo cada setmana al màxim perquè el míster m'esculli a mi”, comenta el futbolista de l'Olot.

Una ratxa per defensar

L'equip de la Garrotxa encadena quinze jornades sense perdre –deu victòries i cinc empats–, una sèrie clau per desbancar el Peralada del primer lloc: “Esperem seguir amb la ratxa positiva. El proper diumenge visitem el camp de l'Europa, però lluitarem perquè siguin setze els partits sense perdre. Estem en una situació privilegiada, tenim tres punts més que el Peralada, onze que l'Ascó i el Vilafranca i setze que el cinquè classificat. Ens entrenem molt i ens mereixem ser on som”, sentencia l'exjugador de l'Hospitalet, el Sant Andreu i el Girona, que aquest any està aprofitant cada minut per demostrar la seva vàlua, una qualitat que el va dur a debutar amb el primer equip de Montilivi el curs 2014/15 a segona A.

EL PROTAGONISTA

Amb el pas dels partits he demostrat al tècnic que puc jugar. Acumulo molts minuts i això és un orgull, ja que treballo cada dia al màxim
És tot molt estrany. Quan juguem contra el Peralada l'únic de poble sóc jo. Ara vaig a totes amb l'Olot
David Bigas
lateral esquerre de l'Olot

De Peralada, contra el Peralada

David Bigas va néixer fa 22 anys a Peralada. El defensa va jugar en les categories inferiors del conjunt de l'Alt Empordà –va arribar a debutar amb el primer equip amb 17 anys, a primera catalana– abans de saltar al Girona. Precisament el club que el va veure créixer com a persona i futbolista és en l'actualitat el principal rival de l'Olot de cara a la consecució del títol de lliga de tercera: “Sembla fet expressament. És tot molt estrany ja que, a més, el Peralada és el filial del Girona, on també vaig jugar. Quan juguem un Olot-Peralada l'únic de Peralada sóc jo, però jugo a l'Olot. Ara vaig a totes amb els de la Garrotxa”, diu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)