OK Lliga

Obstacles exigents

1a catalana. El Girona B visita l'Andorra, el líder de la classificació (a les 16 h), i el Farners intentarà tornar a enllaçar amb la part més alta visitant també l'Hermes (a les 18 h)

Una altra jornada de primera catalana, la dinovena, es posa en marxa durant el dia d'avui. Dos dels quatre representants gironins en la categoria, el Girona B i el Farners, visiten l'Andorra i la Fundació Privada Hermes, dos desplaçaments que exigiran als dos equips mostrar la millor versió si volen tenir possibilitats de tornar a casa amb algun punt al sarró.

El Girona es desplaça fins a Alàs per enfrontar-se al nou líder del grup des del cap de setmana passat, l'Andorra. El matx es disputarà a Alàs –a pocs quilòmetres de la Seu d'Urgell– ja que la intensa nevada que va caure durant la setmana al Principat feia impossible disputar en òptimes condicions l'enfrontament a les instal·lacions habituals on l'equip andorrà juga els partits de lliga.

El conjunt dirigit per Javi García intentarà sorprendre el nou líder, tot i que tindrà una missió complexa. Els gironins encadenen set jornades sense vèncer i es troben només un punt per sobre de les posicions de descens directe a segona catalana. D'altra banda, l'Andorra ha aconseguit només dues victòries en els darrers deu partits però ha aprofitat bé la mala ratxa del dominador del grup fins al cap de setmana passat, l'Horta, que ha sumat quatre dels darrers divuit punts possibles.

El Farners, l'altre representant que disputa el seu duel avui, visita l'Hermes, el tretzè classificat amb 20 punts. L'equip dirigit per Nacho Castro va perdre l'últim partit contra el Sants (0-1) i va posar punt final a la ratxa de quatre victòries consecutives que l'havien alçat fins a les posicions més privilegiades. Persistents i encara ben a prop de la part alta –tenen el líder a quatre punts i el segon a tres–, els colomencs intentaran tornar al camí del triomf contra un rival que només ha guanyat un partit dels darrers deu de lliga.

SENSE POR

El Girona B és conscient que té poc a perdre en la visita al camp del líder

UN CAMÍ TRAÇAT

El Farners va perdre contra el Sants en el darrer partit i va posar fi a la bona ratxa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)