La reacció del Santfe, insuficient

Toledo, determinant. L'entrada del davanter suposa un revulsiu per a l'equip riberenc, que pateix una reviscolada del seu rival en els últims instants i acaba tement per la victòria

ascó 3 santfeliuenc 2

ASCÓ:Sergio López, Riki, Argilaga, Hector, Socias, Peke, Gódia, Masqué (Gerard Roigé, 63'), Osado (Jonatan, 46'), Guiu i Bertomeu (Blasi, 75').SANTFELIUENC:Toni, Eric Ruiz, Jaume, Ortiz, Alberto, Jaime (Maldonadom, 60'), Romo (Alan, 80'), Ion, Patxi (Ferri, 72'), Tena i Eric.GOLS:1-0 (47') Bertomeu. 2-0 (53') Jonatan Toledo. 3-0 (55') Jonatan Toledo. 3-1 (79') Éric, de penal. 3-2 (85') Maldonado.ÀRBITRE:Fernández Morillo.T.G.:als locals Ortiz i Jaime; al visitant Héctor.PÚBLIC:Uns 250 espectadors al municipal d'Ascó.

L'Ascó va haver de suar més del compte un partit que tenia controlat a un quart d'hora per acabar. El Santfeliuenc mai no es va rendir i va posar en perill la diferència de 3-0 que els de Santi Castillejo van obtenir en el primer temps. Jonatan Toledo va ser el gran artífex de la victòria verda gràcies a un doblet que manté els riberencs en zona de promoció d'ascens.

La primera part no va tenir un dominador clar i va ser força ensopida comparat amb el segon temps. L'entrada de Jonathan Toledo després del descans va insuflar vida a l'equip local que només de sortir dels vestidors es va avançar per mitjà d'una gran jugada i definició de Bertomeu. En vuit minuts, l'Ascó va ampliar la renda fins als tres gols gràcies a Jonathan Toledo: l'exdavanter del Masnou i l'Hospitalet va demostrar la seva gran qualitat en dues jugades individuals.

A partir d'aquí l'Ascó va jugar molt còmode però el Santfeliuenc ho va intentar fins al final. Un penal en el servei d'una falta lateral, transformat per Éric, va retallar distàncies i cinc minuts després, Maldonado va engaltar un xut creuat que va superar Sergio López. En els últims instants, el Santfeliuenc es va bolcar i va ser l'Ascó qui va estar a prop de la sentència però Toni va aturar la falta d'Artur.

Amb el 3-0 teníem el partit controlat però també hem de tenir en compte la feina del rival
Santi Castillejo
entrenador de l'ascó
La primera part ha estat molt igualada però en la segona no hem sortit igual i ho hem acabat pagant