3a divisió FEF

La Unió es queda sense premi

S'escapa. Un gol de Triguero (89') impedeix a un seriós Figueres sumar un triomf de prestigi al camp d'un dels candidats a l'ascens

vilafranca 1 figueres 1

VILAFRANCA:Miguel Ramos, Russo, Medina, Boira, Oribe, Josu (Jordi, 83'), Guti (Duran, 62'), Oscar Hernando, Aday, Via i Guzmán (Triguero, 62').FIGUERES:Bartrina, Masó, Romero, Cunill, Venzal, Ritxi (Torque, 84'), Ferrón (Quimo, 73'), Setti, Casanova (Moha, 77'), Maik Molist i Varese.GOLS:0-1 (26') Casanova. 1-1 (89') Triguero.ÀRBITRE:Guijarro Álvarez.T.G.:als locals Medina, Oribe i Guzmán; als visitants Masó, Cunill, Venzal, Ritxi i Torque.T.V.:cap.PÚBLIC:Unes 250 espectadors.

El Figueres va estar a punt d'obtenir un triomf de prestigi en camp contrari. Els jugadors dirigits per Narcís Chicho Pèlach van empatar a un gol en la seva visita al municipal de Vilafranca, contra un dels candidats a disputar el play-off d'ascens a segona B. El gol d'Adrià Casanova en el 26' va ser neutralitzat en l'últim instant per l'incombustible Santi Triguero.

L'enfrontament va començar amb un xut amb tota la intenció d'Oribe, que va fer lluir-se Bartrina, que va recuperar la titularitat en detriment de Xavi Gallego. Després d'uns minuts amb calma aparent i joc al mig del camp, una indecisió entre Miguel Ramos i Russo va ser aprofitada per Casanova, el més murri de tots, per fer pujar la primera diana del matx.

Abans del descans, els del Penedès van intentar estirar línies i Oscar Hernando va rematar alt una rematada. Ja en la segona meitat, Josu va tornar a fer intervenir Bartrina, que va desviar a córner en l'ocasió local. El Vilafranca no trobava la fórmula per generar més arribades clares a causa del bon treball figuerenc en defensa. La Unió va concedir poc al rival i Moha en el 88' va tenir la sentència a les botes. Miguel Ramos va aturar amb el peu i en la següent jugada, una centrada de Duran la va rematar de cap Santi Triguero, que va superar Martí Bartrina i va establir l'1-1 definitiu.

No marxo amb males sensacions ja que sumem un punt contra un rival de nivell. Encaixar un gol al final, però, és un aspecte a corregir
Hem d'estar contents de l'esforç que ha fet l'equip i del treball defensiu, que ha estat bo
Narcís ‘Chicho' Pèlach
Entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)