3a divisió FEF

Un punt d'equilibri

Empat. El Figueres, que ha empatat cinc dels últims sis partits, pateix molt en la primera part, però acaba aconseguint un punt a Manlleu en un matx amb ocasions però sense gols

manlleu 0 figueres 0

MANLLEU:Aroca, Ot, Mate (Trulls, min 78), Dan Coll (Fredi, min 63), Canal, Ivan, Aumatell, Manel Sala, Martí Soler, Abde i Marc García.FIGUERES:Gallego, Masó, Romero, Ferran Grau, Venzal, Ritxi (Revert, min 89), Ferron, Setti, Casanova (Moha, min 75), Maik i Varese.GOLS:Cap.ÀRBITRE:Picazo Hernández.T.G.:als locals Dan Coll, Canal, Martí Soler i Abde; i al visitant Setti.T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 400 espectadors al municipal d'esports de Manlleu.

La Unió no va poder passar de l'empat a zero al camp del Manlleu en un partit en què els figuerencs, que van haver de patir en la primera meitat, van tenir ocasions per guanyar en la segona.

El Figueres va començar millor i en els primers minuts va disposar d'una doble ocasió que primer Abde va refusar i, en el rebot, Maik va xutar desviat. Però a poc a poc el Manlleu va passar a dominar el partit amb un Manel Sala que ho va provar de totes les maneres: de xilena, de falta, des de la frontal o engaltant la pilota tal com venia. Cap dels seus xuts va entrar. La jugada més clara per al Manlleu la va tenir Aumatell, que sol davant Gallego va veure com aquest li va endevinar les intencions.

En la segona part el guió va canviar i no hi va haver un dominador clar. El Figueres va ser el primer a avisar amb dues accions de Ferron que primer va xutar alt i després Aroca va fer una aturada providencial. Novament Manel Sala va agafar la responsabilitat dels locals però no va trobar encert entre els tres pals. Tampoc Martí Soler, que va errar en la definició després d'un contraatac de quatre contra dos per al Manlleu. El partit estava viu i cap dels dos es conformava amb l'empat. El Manlleu semblava que ho intentava més, però la Unió va esperar el seu moment, que va arribar però sense anar acompanyat d'encert. Moha, sol davant Aroca, va enviar la pilota a fora. En el temps afegit al Figueres se li va estar a punt d'escapar l'empat en una acció de Martí Soler, però el local va xutar als núvols i els de Chicho com a mínim van poder esgarrapar un punt de la visita a Manlleu.

Hem dominat el què passava entre una àrea i una altra, però a la contrària ens ha faltat eficàcia. Ens costa fer gols i això fa perdre punts
Sabíem què ens trobaríem. El camp curt i el joc del rival condiciona però ens hi hem adaptat
Narcís ‘Chicho' Pèlach
entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)