3a divisió FEF

futbol català

3a divisió

Un punt que no fa mal a ningú

3a divisió. La Jonquera i el Figueres empaten sense gols en un partit travat que va anar de menys a més

la jonquera 0 figueres 0

LA JONQUERA:Montero, Bena, Pau Bonmatí, Murga, Botxi (Oscar Molina, 49'), Ivan Ruiz, Brice, Zou (Marc Vila, 63)', Joan Pons (Toledo, 71'), Juanpi i Aleix Feixas.FIGUERES:Bartrina, Varese, Cunill, Romero, Setti, Ian Vila, Ferran Grau (Ritxi Mercader, 64'), Maik Molist, Venzal, Ferrón (Revert, 74') i Casanova (Moha, 84').ÀRBITRE:Jarit Mesa.T.G.:al local Brice; i als visitants Ian Vila i Moha.T.V.:Cap.PÚBLIC:240 espectadors a les Forques.

Repartiment de punts entre la Jonquera i el Figueres en el duel alt-empordanès ajornat, corresponent a la jornada 22. El matx no passarà a la història per la vistositat, però sí que va tenir intensitat i lluita d'inici a fi, amb els dos equips que van anar clarament de menys a més i que van oferir un últim tram de partit trepidant. Al final no hi va haver gols i la Jonquera i el Figueres es van endur un punt per barba que sempre és benvingut.

El partit va començar intens i amb els dos equips molt ben col·locats damunt del terreny de joc, amb la Jonquera practicant un 4-4-2 i la Unió un 5-3-2, estil Pablo Machín al Girona. El primer d'arribar amb perill a l'àrea rival va ser la Jonquera amb una triple ocasió que el porter Martí Bartrina es va encarregar de solucionar demostrant bons reflexos sota pals. Llavors va ser el Figueres el que va estar a punt d'avançar-se en el marcador en una jugada de contraatac, però Xavi Ferrón va errar l'un contra un contra Toni Montero. A poc a poc, però, el partit es va anar travant, amb accions imprecises i poc perill en atac, una tònica que es va allargar interminablement fins a la mitja part, amb les defenses imposant-se sempre als intents atacants.

Tot queda igual

La segona meitat va començar amb la lesió del local Botxi i un xut des de fora l'àrea de Casanova que va aturar Montero, mentre que en línies generals el matx va continuar igual, sense treva i pocs lluïments ofensius. La Jonquera tenia en Joan Pons l'home més incisiu, desbordant per la banda esquerra, mentre que el Figueres a poc a poc també s'animava, primer amb un potent xut de Varese i després amb una rematada amb el cap de Cunill que no van entrar per poc. Poc després ho va intentar per la Jonquera Ivan Ruiz amb un míssil llunyà des de fora l'àrea que va sortir fregant el pal, abans que Toledo, que acabava d'entrar, disposés de l'ocasió més clara en un un contra un en què va arribar massa forçat.

Quedaven només deu minuts per al final i semblava que el partit s'estirava, amb una nova ocasió, aquesta vegada de Ritxi Mercader pel Figueres, que no va entrar de miracle. L'empenta final dels dos equips va ser d'allò més atractiva, amb una nova rematada de Toledo que va estar a punt d'avançar els d'Axel Vizuete i una jugada d'estratègia iniciada per Revert i executada per Maik Molist que no va funcionar per ben poc.

Al final els dos equips es van endur un punt cadascú, el Figueres enllaça el vuitè partit sense perdre i la Jonquera amplia el marge respecte al descens fins als cinc punts.

ELS VESTIDORS

Estic content pel punt i per la feina de l'equip. En defensa hem estat bé i només ha faltat el gol
Axel Vizuete
entrenador de la jonquera
Considero que el punt és bo, s'ha jugat poc a futbol però tots dos hem tingut ocasions de marcar
Narcís ‘Chicho' Pèlach
entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)