El primer revés de l'any

Res a fer. El Figueres cau derrotat al camp del cuer, no aprofita els duels directes de la part alta per retallar distàncies i posa fi a una sèrie de vuit enfrontaments sense cap derrota

júpiter 2 figueres 0

JÚPITER:Andrés Díez, Dani Prieto, Mateu, Sergi Pérez, Murillo, Adrià Escribano, Èric Blasco (Óscar, 66'), Xavi Santaolalla (Abou, 78'), Adrián Saballs, Joan Vives (Roger Aleu, 87') i Angel Pérez.FIGUERES:Martí Bartrina, Ramon Masó (Venzal, 75'), Sergi Romero, Cunill, Varese (Quimo, 63'), Ferran Grau, Maik Molist, Setti, Xavi Ferrón, Ritxi Mercader i Javi Revert (Adrià Casanova, 52').GOLS:1-0 (69') Adrián Saballs. 2-0 (77') Óscar Uroz.ÀRBITRE:Carrero Romera.T.G.:als locals Èric Blasco, Xavi Santaolalla i Joan Vives; als visitants Varese i Cunill.T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 350 espectadors a l'estadi de la Verneda.

El Figueres va evidenciar certa fatiga, sobretot en el segon temps, i no va poder aguantar les escomeses del Júpiter, que en vuit minuts va posar fi a la imbatibilitat empordanesa aquest any. Després de vuit partits sense conèixer la derrota –sis empats i dues victòries–, el cuer va doblegar una Unió que fins al primer gol local no s'havia desconnectat de l'enfrontament.

Els primers minuts dels jugadors dirigits per Chicho Pèlach van ser bons. En el 12', una passada excel·lent de Ritxi gairebé l'aprofita Ferrón per avançar els empordanesos. La seva rematada, però, va llepar el pal esquerre de la porteria d'Andrés. El mateix Ritxi ho va provar poc després, però el seu xut va sortir desviat. Els dos avisos blanc-i-blaus van fer despertar el Júpiter, que de mica en mica va passar a dominar el matx. I és que, amb poca cosa, els barcelonins van fer treballar Bartrina.

En la segona part, el Figueres es va acabar de quedar sense combustible, i va veure's superat, sense possibilitat de corregir-ho. En el 69', Sergi va poder pensar i fer una bona centrada al punt de penal que Adrián, després d'algun rebot i imprecisions, va empènyer al fons de la xarxa. Sense capacitat de reacció, vuit minuts després Uroz va marxar per cames de Grau i, tot i l'oposició de Sergi Romero i Bartrina, va poder colar l'esfèrica a la porteria amb un xut creuat al pal llarg amb l'interior. En els minuts restants, la Unió va voler però no va poder ni tan sols inquietar la defensa del Júpiter, que va demostrar estar més necessitat de punts i que deixa els figuerencs en terra de ningú en la classificació.

Hem arribat cansats i fatigats al matx i ho sabíem. Amb el 0-0 estàvem dins del partit, però amb l'1-0 no hem tingut capacitat de reacció
Hem perdut el primer partit de l'any, però no canvia res. Ni abans érem tan bons ni ara dolents