futbol català

3a divisió

Molist dona una victòria èpica

Remuntada. El Figueres capgira el 0-1 del Santfeliuenc i venç amb un gol de Molist en el 90', quan l'empat semblava inevitable

figueres 2 santfeliuenc 1

FIGUERES:Gallego, Quimo, Cunill, Romero, Masó, Ferron, Maik Molist, Venzal, Ritxi (Moha, 57'), Torque (Setti, 57') i Casanova (Revert, 74').SANTFELIUENC:Toni, Èric, Jaume, Olmo (Pep, 82'), Alberto, Ion, Maldo, Jaime, Patxi (Charly, 72'), Tena (Alan, 78') i Romo.GOLS:0-1 (11') Jaime, de penal. 1-1 (25') Cunill. 2-1 (90') Maik Molist.ÀRBITRE:Albelda Bárcena.T.G.:al local Vezal i al visitant Tena.PÚBLIC:Uns 300 espectadors.

Un gol de Maik Molist en el 90' va donar una treballada victòria a la Unió contra un Santfeliuenc que es va mostrar sòlid però que no va saber mantenir el 0-1 que havia aconseguit en el minut 10 gràcies a un penal. Els locals, que van empatar ràpid, van buscar el triomf amb més cor que cap i van obtenir el premi en el darrer instant.

El Figueres va sortir amb molta empenta i en el minut 5 Ritxi va estar a punt de marcar amb un potent xut que va sortir desviat. El Santfeliuenc, ordenat al darrere, es va avançar gràcies a un penal després d'unes mans de la barrera en un llançament de falta que va transformar Jaime (11'). Els locals es van refer del 0-1, van generar perill amb dues rematades de cap de Romero (19') i Quimo (23') i van equilibrar el resultat també amb el cap. Cunill, al segon pal, va aprofitar una centrada de Ritxi des de la línia de fons per fer pujar l'1-1 en el marcador (25'). El joc es va equilibrar abans del descans. El Santfeliuenc va fer una passa endavant i va començar a tocar amb criteri en atac. El Figueres va estar a punt d'aprofitar un contraatac, però Torque va xutar forçat a les mans de Toni (42').

La segona meitat va ser molt intensa, però amb menys ocasions de gol que la primera. El Figueres ho va intentar en accions a pilota aturada, però no va ser fins als darrers minuts que els locals van posar una marxa més i van generar diverses arribades mitjançant Revert (82'), Quimo (86') i Cunill (89'). Quan l'empat semblava inevitable, Maik Molist va aprofitar una pilota morta després d'un córner per fer el 2-1 després d'una molt bona acció (90'). El Santfeliuenc va buscar l'empat en el temps afegit, però sense sort.

Tot i encaixar el gol, hem entrat bé en el partit i hem sabut reaccionar. Hem creat sensació de perill fins que hem pogut empatar
En la segona part no hem tingut tant control com ens agrada, però hem guanyat amb el cor