3a divisió FEF

El Terrassa no perd la fe

L'Ascó surt tocat. Joan Grasa i David López revifen un equip que torna a ser cinquè i manté les possibilitats d'arribar a la promoció

terrassa 2 ascó 0

TERRASSA:Ortega, David López, Amantini, Àlex Fernández, Velillas (Eder, 74'), Joan Grasa, Castell, Joel, Pol Ballesteros (Bermu, 83'), De Val i Nils.ASCÓ:Sergio López, Pato, Dani (Hèctor, 75'), Socías, Josep Ramón, Artur, Osado, Bertomeu, Peke, Jordi Martí (Blasi, 74') i Masqué (Jonathan, 71').GOLS:1-0 (25') Joan Grasa. 2-0 (73') David López.ÀRBITRE:García Rosel.T.G.:als locals Velillas i David López; i als visitants Artur i Pato.PÚBLIC:uns 350 espectadors.

El Terrassa no perd l'esperança. L'esclat d'eufòria de la banqueta terrassenca després del segon gol en el triomf contra l'Ascó (2-0) resumia a la perfecció l'alliberament del mal tràngol que estava passant en el segon temps. En una cita clau per mantenir-se en la lluita per la quarta plaça, els egarencs van ser més eficaços que un Ascó al qual van dominar en el primer temps, però que va reaccionar amb intensitat i ocasions després de la represa.

La fluixa assistència a l'Olímpic exemplificava la falta de fe d'una afició que sembla que ha renunciat a cap gesta dels seus després dels darrers mals resultats. L'equip d'Agustín Vacas, però, s'entossudeix a demostrar que encara té possibilitats, i així ho va corroborar contra l'Ascó, rival directe al qual va igualar en la classificació. Amb una bona actitud des de l'inici, els egarencs es van avançar gràcies a un xut al primer toc de Joan Grasa que va entrar per l'escaire de la porteria de Sergio López. Segons després, un defensa va salvar un gol cantat de Velillas.

L'Ascó es va posar les piles en el segon temps i va avisar creant gran perill a la porteria d'Ortega amb dues rematades clares d'Osado i Bertomeu. Els egarencs, però, en van sortir vius, i després de veure com li anul·laven un gol a Pol Ballesteros, van sentenciar amb una combinació entre Velillas i David López que va finalitzar amb encert el lateral.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)