3a divisió FEF

futbol català

3a divisió

Victòria contundent sense oposició

Molt superior. El Figueres goleja amb solvència el Vilassar en un partit plàcid per als locals, que van encarrilar el partit en la primera mitja hora

Figueres 4 vilassar 0

FIGUERES:Gallego, Varese, Cunill, Romero, Masó, Ferron (Pedro del Campo, 71'), Maik Molist, Grau (Setti, 61'), Ritxi, Casanova (Revert, 72') i Moha.VILASSAR:Imanol, Oumar, Tejero (Marcos, 58'), Blanchart, Ivan, Viale, Pau, Dani, Camacho (Olmedos, 89'), Ginés i Matamala (Usman, 64').GOLS:1-0 (11') Ferrón, 2-0 (28') Moha. 3-0 (32') Casanova. 4-0 (75') Revert.ÀRBITRE:Bertomeu García.T.G.:Al local Maik Molist; i als visitants Camacho i VialePÚBLIC:Uns 250 espectadors.

El Figueres va golejar amb contundència el Vilassar en un partit molt plàcid per als locals (4-0), que van encarrilar el triomf en el primer terç amb gols de Ferron, Moha i Casanova, i que haurien pogut aconseguir una victòria d'escàndol si haguessin estat més encertats cara a porta.

Els de Chicho Pelach van fer un primer temps molt bo i només els va faltar una mica més de punteria per poder-lo qualificar d'excel·lent. Els locals, intensos en la pressió, van recuperar moltes pilotes en camp contrari i van crear fins a nou ocasions clares de gol en els primers 45'. Les tres primeres van arribar ben aviat mitjançant Casanova (3'), Ritxi (6') i Ferrón (7'). La recompensa al domini es va traduir en l'1-0 de Ferrón, que va guanyar la partida al porter Imanol a l'interior de l'àrea i, tot i l'oposició d'un defensa, va enviar la pilota al fons de la xarxa amb molta qualitat (11').

El Figueres va estar a punt d'ampliar la diferència amb una centrada des de l'esquerra que Moha no va rematar al segon pal per molt poc (17'). El Vilassar va gaudir de dues ocasions per empatar amb un xut de Ginés (21') i un altre de Matamala (27'), però Moha es va encarregar de tallar la reacció visitant amb el 2-0 després de rebre una passada en profunditat (28'). El davanter hauria pogut marcar dos gols més, però en les dues ocasions els seus xuts creuats ajustats al pal es van perdre per la línia de fons (23' i 31'). El partit va quedar vist per a sentència passada la mitja hora de joc amb un xut de Casanova des de la frontal que va arribar al fons de la xarxa després de tocar l'esquena d'un defensa (32'). Amb el 3-0 va decaure el ritme del joc i el Vilassar no va ser capaç de generar més perill.

Els visitants van sortir després de la represa disposats a reduir la diferència en el marcador, i en els primers minuts van jugar prop de l'àrea local. La millor ocasió la va tenir l'exfiguerenc Camacho amb un xut des de l'interior de l'àrea que va rebutjar Gallego (55'). Però les bones intencions del Vilassar es van esvair quan Ferron i Moha van tenir molt a prop el quart gol. El retorn de Pedro del Campo, després de tres mesos i mig de baixa (71'), i el 4-0 de Revert aprofitant una excel·lent centrada de Ritxi (75') van ser el més interessant del segon temps.

ELS VESTIDORS

Hem collat i tancat el Vilassar. Hem perdonat en moltes ocasions, però des que hem marcat el primer el partit se'ns ha posat de cara
Ens sentim molt còmodes a casa i ara hem d'apujar el nivell en les tres sortides que ens queden
Narcís ‘Chicho' Pèlach
entrenador del figueres

Set partits invicte a Vilatenim

Vilatenim s'està convertint aquesta temporada en un autèntic fortí per al Figueres, que només hi ha perdut un partit en tot el curs (0-2 contra la Muntanyesa). Des de la derrota contra els barcelonins, els de Narcís Chicho Pèlach han encarrilat set partits sense perdre al seu estadi, mentre que en les dues últimes visites, al camp del Júpiter i de l'Europa, sí que han acabat derrotats. Gràcies a aquest bon rendiment a casa, els figuerencs s'han situat en la part mitjana alta de la classificació i, de moment, veuen el descens des de lluny. De fet, la Unió ha sumat 32 punts dels 42 que fa que juga a Vilatenim, gràcies a 9 victòries (contra el Manlleu, el Júpiter, l'Europa, la Pobla, el Sant Andreu, el Peralada, l'Ascó, el Santfeliuenc i el Vilassar) i 5 empats (contra el Palamós, la Jonquera, el Vilafranca, el Sabadell B i l'Olot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)