2a divisió FEF

El moment de respirar

2a divisió B. L'Hospitalet, que ha quedat atrapat a la zona de descens després d'un tram dur del calendari, necessita la victòria avui contra el Cornellà, que vol assegurar la permanència

L'Hospitalet enllaça cinc partits sense guanyar i tres derrotes després d'enfrontar-se a equips de la zona alta –l'Hèrcules, el Vila-real B, l'Alcoià i l'Atlètic Balears–, a més del Mallorca B, rival en la dolorosa derrota de la setmana passada, sobretot en tractar-se d'un rival directe que s'escapa. Després de la mala dinàmica de resultats, l'equip de Jordi Gibert és dissetè i té la zona de salvació a cinc punts. L'Espanyol B, que ocupa la plaça de promoció per la permanència, té els mateixos punts. L'Hospitalet, per tant, està obligat a derrotar aquesta tarda, en un dels dos partits avançats de la jornada del grup tercer de segona B, el Cornellà a la Feixa Llarga. Els verds arriben al duel molt més tranquils, ja que els 7 punts aconseguits en els tres últims partits l'han assentat a la zona mitjana, i ara només està pendent d'acabar de certificar la permanència.

L'altre partit avançat de la jornada és el que disputen el València Mestalla i el Llagostera. L'equip dirigit per Oriol Alsina visita el tercer classificat després de sumar tres punts d'or contra l'Atlètic Llevant en el darrer partit (2-0), fet que li va permetre aconseguir un petit coixí de cinc punts respecte al descens directe i la plaça de promoció de permanència i, de retruc, vèncer a un equip filial per primer cop fa que ha començat va de curs: “Queden sis partits i el marge que tenim, amb divuit punts en joc, no és res. Afrontem el matx més complicat del que queda de lliga” diu Alsina, que recuperarà Pitu però encara amb baixes de Colorado, Pablo Sanchez i Jon Ander.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)