3a divisió FEF

Sense gols, sense triomf

3a divisió. La Unió no pot superar el Cerdanyola i haurà d'esperar una setmana més per certificar del tot la permanència a la categoria

figueres 0 cerdanyola 0

FIGUERES:Bartrina, Quimo (Varese, 73'), Masó, Romero, Cunill, Ferran Grau, Pedro, Moha (Casanova, 77'), Ritxi (Revert, 64'), Ferrón i Maik Molist.CERDANYOLA:Del Río, Aitor Torres, Cazorla, Àlex Torres, Alba, Juli, Collado (Daisuke, 64'), Dani Martí, El-Hadji (Pitu, 81'), Molins i Jota.ÀRBITRE:Guijarro Álvarez.T.G.:als locals Casanova i Cunill; als visitants Àlex Torres i Alba.T.V.:cap.PÚBLIC:250 espectadors a l'estadi de Vilatenim.

El Figueres va merèixer més que el Cerdanyola però va acabar empatant a zero gols. Sobretot en la primera meitat, els figuerencs van disposar d'un bon reguitzell d'ocasions que no van saber materialitzar –el Cerdanyola només va aproximar-se una vegada a través d'un xut de Dani Martí, per damunt del travesser–. La Unió va pecar d'encert i ni Ferrón, ni Pedro del Campo, ni Moha van aprofitar les seves ocasions per decantar la balança al seu favor.

En la segona part, els figuerencs no van atacar amb tanta claredat i el Cerdanyola va disposar de més pilota. El-Hadji va tenir la millor ocasió amb un xut des de la frontal (54'), que va sortir llepant el pal. Ferrón i Moha van tornar a tenir les millors ocasions empordaneses a les seves botes, però de nou la falta de precisió va condemnar els de Chicho, negats de cara a porteria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)