2a divisió FEF

Futbol

Segona divisió B

Tensió resolta en l'afegit

2a divisió B. El Gavà empata en el minut 91 contra l'Hospitalet, afectat per les dues expulsions (70' i 89')

GAVÀ 1 L'HOSPITALET 1

GAVÀ:Craviotto; Peque, Mas, Mario (Fer, 76'), Franquesa, Reche (Nico Kata, 46'), Gabi López (Zac, 55'), Pla, Sascha, Boris i Héctor Camps.L'HOSPITALET:Oliveros; Edipo (Higón, 73'), Kevin (Porcar, 36'), Cifu, Savall, Marc Castells (Ciria, 9'), Juste, Dani Fernández, Fabiani, Teo i Rubio.GOLS:0-1 (17') Teo. 1-1 (92') Pla.ÀRBITRE:Galech Apezteguia.T.G.:Als locals Peque, Mas, Fer, Reche i Sascha, i als visitants David, Edipo, Lucas Porcar, Ciria, Juste, Teo i Rubio.T.V.:Als visitants Cifu (70') i Fabiani (89'), per doble groga.PÚBLIC:400 espectadors a La Bòbila.

El manual de la segona B diu que un partit de final de temporada entre aspirants a la salvació serà de tot menys brillant. Ahir, el Gavà i l'Hospitalet van excel·lir en aquesta teoria signant un empat lleig, ple de targetes, lesions i afegits eterns. El virtuosisme va quedar en l'èpica, ja que el matx es va resoldre en el temps afegit quan els riberencs, ja amb nou jugadors, s'havien passat 75 minuts per davant en el marcador. Aleshores, Pla va establir un empat dramàtic per a les seves opcions de salvació i que significa aire pur per al Gavà, que té la permanència a dues victòries.

Els de Mena van sortir millor que el seu rival amb diversos apropaments: el més clar va ser un servei de Boris que es va estavellar a la fusta. La tònica general va ser un partit molt físic i amb molta lluita, però va ser Teo qui va esclarir el panorama amb un xut ajustat al pal de Craviotto que va significar la primera diana del partit.

Pèrdues de temps

En la resta del primer temps, molt travada i amb poca qualitat, només Gabi López es va apropar al gol. En el segon temps, però, el Gavà es va llançar a la recerca del gol. Oliveros, el millor del partit, va evitar la diana d'Héctor Camps i va veure com Pla enviava un xut massa alt.

A mesura que passaven els minuts, l'Hospitalet anava aturant el partit amb faltes i pèrdues de temps, un fet que va provocar que es quedés amb nou homes per les expulsions de Cifu i Fabiani. Lucas Porcar, després d'una gran acció personal, va tenir l'oportunitat d'establir el segon gol, el de la sentència, però va estavellar la pilota al travesser. I amb el Gavà bolcat per la diana de l'empat, Pla va trobar el camí del gol aprofitant-se d'una gran jugada de Zac.

ELS VESTIDORS

L'empat ha estat el més just perquè no hem rebut ocasions. Tot i això, ha estat el nostre pitjor partit
Óscar Mena
entrenador del gavà
Hem plantejat un partit físic, però les expulsions ens han acabat embossant al darrere
Jordi Gibert
entrenador de l'hospitalet

Tornen els impagaments al Gavà

Després del partit, Óscar Mena va reconèixer que ell, a títol personal, feia tres mesos que no cobrava. “Vam prioritzar que cobressin els jugadors, però jo no he percebut les nòmines de gener, febrer ni març”, va dir el tècnic, visiblement molest amb una part de la grada que el va increpar durant el partit: “Coses com aquesta em fan tirar enrere, perquè vaig venir a aquest club enganyat. Hem fet l'impossible per mantenir-lo fora del descens i encara hi ha gent que es queixa durant tot el partit”, va rematar el tècnic argentí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)