futbol català

3a divisió

Derrota contra un rival superior

Cau el fortí. La Unió encadena el tercer partit sense guanyar a casa en perdre contra un Terrassa que va sortir molt més intens

figueres 0 terrassa 1

FIGUERES:Gallego, Varese, Cunill, Romero, Masó, Ferron, Grau, Venzal, (Setti, 61'), Pedro del Campo, Ritxi (Genís, 81') i Casanova (Moha, 61').TERRASSA:Ortega, Castell, Marc de Val, Amantini, Guti, Pol, Bermu, Àlex, Velillas (Eder, 89'), Nils i Joan Grasa (Raillo, 75').GOLS:0-1 (51') Velillas.ÀRBITRE:López Jiménez.T.G.:als locals Ferron i Varese.T.V.:per doble amonestació a Ramon Masó (80').PÚBLIC:Uns 400 espectadors.

El Figueres va caure per la mínima contra el Terrassa i va encadenar el tercer partit sense conèixer la victòria a Vilatenim. Els alt-empordanesos es van veure superats per un rival que es va mostrar molt ambiciós des del primer minut i que va guanyar de forma merescuda gràcies a un solitari gol de Velillas a l'inici del segon temps. Els figuerencs van acabar amb deu per l'expulsió de Masó per dues grogues.

Conscient de la importància dels tres punts en joc, el Terrassa va sortir disposat a portar la iniciativa. Els egarencs van dominar en els primers 45 minuts i, amb una pressió intensa, no van deixar jugar amb comoditat el Figueres. Els locals es van defensar amb ordre i van cedir poques ocasions. De fet, en el primer temps només van passar una situació compromesa, amb una centrada per l'esquerra de Nils que Joan Grasa, de cap, va estar a punt de convertir en el 0-1. La seva rematada, però, va sortir a fora per molt poc (18'). Els visitants també s'haurien pogut avançar en el 28' en una falta lateral que Amantini, en fora de joc, va enviar al fons de la xarxa. L'àrbitre va anul·lar l'acció. Tot i jugar amb el vent a favor, els unionistes no van poder-ho aprofitar per generar perill i no va ser fins al tram final que van inquietar Ortega amb un xut de Ferron des de la frontal, que Amantini va desviar a córner (37').

La intensitat del Terrassa es va mantenir en els primers minuts de la represa i, després de dues ocasions de Velillas (47') i Àlex Fernández (48), els visitants van trobar la recompensa en una bona acció per la dreta que va culminar Velillas amb un xut que va superar Gallego després de tocar al travesser (51'). Les forces es van equilibrar sobre el camp amb el 0-1 i el Figueres va reaccionar per buscar el gol de l'empat, però sense crear perill. En canvi, el Terrassa va tenir dues clares oportunitats per ampliar la diferència amb un xut d'Àlex Fernández, que va desviar Gallego a córner (69'), i amb una falta que Velillas va enviar al travesser (85'). El 0-1, però, ja no es va moure.

Han estat superiors. Ells tenen la voluntat de jugar el ‘play-off' i nosaltres no tenim cap estímul