1a femenina

L'Estartit torna a començar

Futbol femení. Després de baixar a preferent el club ja treballa per tornar a segona divisió el curs vinent. Carles Millán va rellevar Carles Nugué fa pocs dies com a president

Tot i guanyar al camp de l'Igualada el cap de setmana passat (2-6), la Unió Esportiva l'Estartit va baixar a preferent després de cinc anys a la segona divisió femenina. El descens va ser un cop dur per al club, que tot i així ja ha començat a planificar la temporada vinent amb el clar objectiu de recuperar la categoria. “A la nova junta directiva afrontem el nou projecte amb molta il·lusió i volem fer un equip per tornar a pujar de seguida. També ens agradaria tornar algun dia a la màxima categoria [l'Estartit va jugar a primera divisió cinc cursos abans de baixar], però primer hem de tornar a la segona divisió al més aviat possible. També volem recuperar una mica el soci”, explica Carles Millán, nou president de l'Estartit en substitució de Carles Nugué, que va deixar recentment el càrrec després de 38 anys al club.

Millán espera que, tot i el descens, la majoria de les jugadores continuïn i els promet un projecte ambiciós, al mateix temps que no descarta la continuïtat del tècnic, Robert Cornfield, amb el qual el club té previst reunir-se demà. “Crec que podrem mantenir el bloc, ja hem parlat amb algunes jugadores i ens han confirmat que volen seguir. A la segona divisió femenina no hi haurà cap equip gironí i a preferent dubto que cap club pugui oferir un projecte amb les aspiracions de pujar com nosaltres. Pel que fa a l'entrenador, estem contents amb la seva feina, però haurem de parlar”, conclou Millán.

LES REACCIONS

Volem fer un equip per tornar a pujar a segona divisió de seguida. També ens agradaria tornar algun dia a la màxima categoria
Crec que podrem mantenir el bloc, i amb l'entrenador [Robert Cornfield] haurem de parlar
Carles Millán
president de la ue l'estartit
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)