Victòria d'orgull del Figueres

Treball i fe. Els figuerencs es van imposar amb un gol de Pedro en l'afegit després de jugar amb deu jugadors des del minut 32

Gran victòria del Figueres al camp del Sant Andreu (0-1). L'equip de Chicho Pèlach, tal com ja havia fet en l'últim duel a domicili al feu de la Muntanyesa (1-2), va ser capaç de sumar els tres punts després de jugar més de mitja part amb un home menys. Els figuerencs, que es van quedar sense Ferran Grau en el minut 32 per doble amonestació, van fer un gran treball defensiu i van emportar-se el premi amb un contraatac finalitzat per Pedro del Campo en el temps afegit. La Unió ja no s'hi jugava res, al contrari que el Sant Andreu, que amb la derrota es queda sense possibilitats de jugar la promoció d'ascens.

El Figueres va tenir la primera ocasió clara en un contraatac de Moha que va aturar el porter Segovia, però després els locals van passar a controlar el duel i a fer arribades perilloses. Bartrina va evitar per partida doble el gol del Sant Andreu en una acció de Sekou que es va quedar sol amb el porter; el refús va caure a Robert, que tampoc va saber marcar. A partir del minut 32, arran de l'expulsió de Ferran Grau, el Sant Andreu va intentar assetjar la porteria rival, però sempre es va trobar un Figueres molt combatiu i ben organitzat en defensa.

En la represa el clar domini local no es va transformar en ocasions, ja que un cop rere l'altre els andreuencs van topar amb l'infranquejable mur de la Unió. El Sant Andreu va anar assumint cada vegada més riscos i, en l'afegit, el Figueres els va enxampar a la contra. La va conduir Ritxi, que va donar el gol fet a Pedro (91').

Aquesta victòria és per treure's el barret; no és fàcil guanyar al camp del Sant Andreu i encara menys jugant amb deu tants minuts
En inferioritat numèrica hem sabut defensar i després hem aprofitat un contraatac al final
Narcís ‘Chicho' Pèlach
entrenador del figueres

SANT ANDREU 0 FIGUERES 1

SANT ANDREU:Segovia, Méndez (Juanan, 62'), Carroza, Noguera, David López, Guerrero (Toro, 62'), Arjona, Jorge (Joel, 80'), Luismi, Robert i Sekou.FIGUERES:Bartrina, Varese, Romero, Cunill, Ian (Quimo, 64), Setti (Venzal, 68'), Ferran Grau, Pedro, Revert, Ritxi i Moha (Casanova, 73').GOLS:Text.ÀRBITRE:Sánchez Rico.T.G.:als locals Carroza, Guerrero i Toro; i als visitants Moha, Ritxi i IanT.V.:doble targeta groga al visitant Ferran Grau (32').GOLS:0-1 (91') Pedro.PÚBLIC:Uns 800 espectadors al Narcís Sala.