3a divisió FEF

Final amarg de la temporada

Derrota. El Figueres tanca el curs amb una nova derrota a Vilatenim (1-2), on no ha guanyat cap dels últims quatre partits

figueres 1 granollers 2

FIGUERES:Pau Valeros, Quimo, Sergi Romero, Albert Genís, Ian Vila, Venzal Setti, Pedro (Ferrón, 77'), Ritxi, Casanova (Torque, 55') i Javi Revert (Moha, 62').GRANOLLERS:Santaló (Samper, 73'), Mur, Jaume (Valls, 46'), Fran Fuentes, Javi González, Hèctor, Carrillo, Marcos Lopez, Carlos Cano (Javi Sánchez, 60'), Ricky i Español.GOLS:0-1 (2') Pau Valeros. 0-2 (37') Carlos Cano. 1-2 (90') Ferrón.ÀRBITRE:Montero Ferreiro.T.G.:al local Ferrón; i als visitants Jaume i Javi González.T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 350 espectadors.

El Figueres va tancar ahir amb una derrota contra el Granollers (1-2) una temporada en què ha viscut gairebé sempre en la zona mitjana de la taula, sense aspirar a res i sense patir. Vilatenim ha estat el factor decisiu, on ho ha sumat gairebé tot, però en aquest tram final s'han embrutat les xifres amb tres derrotes i un empat a casa.

Ahir el partit va tenir poca història. Sense res en joc i amb molts canvis en l'onze, a la Unió li va costar entrar al partit i ho va pagar amb dos gols en contra després de dues errades defensives. El primer només de començar, amb una volea de Jaume Serra, que es va anticipar a Albert Genís (2'); i el segon, després de mitja hora, quan Cano va aprofitar un desajust defensiu.

A banda dels gols, el Figueres va ser qui va arribar amb més perill a l'àrea rival, però no va ser capaç de retallar les diferències fins que en el minut 90' Xavi Ferrón va aconseguir l'1-2 definitiu, que suposa el seu desè gol del curs –ha estat el màxim golejador de l'equip.

ELS VESTIDORS

Hem donat minuts als jugadors que han treballat bé, però no han pogut jugar gaire i s'entén que els hagi costat entrar al partit
Aquesta setmana parlarem amb el club del curs que ve i veurem si ens podem entendre
Narcís ‘Chicho' Pèlach
entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)