3a divisió FEF

El somni continua ben viu

Endavant. El Peralada remata l’eliminatòria contra el Móstoles amb una nova victòria i amb Coro i Forgas de golejadors. Els peraladencs sabran avui el rival del segon encreuament

PERALADA 2 (1) MÓSTOLES 0 (0)

PERALADA:Gianni, Chele, Estellés (Jorge Sureda, 71’), Vallho, Carbonell, Djak Traoré, Carbó, Cesc Clotet, Boniquet (Higón, 56’), Coro (Richi Paz, 90’) i Ernest Forgas.MÓSTOLES:Sierra, Fratelli (Berodia, 72’), Sardi, Ivo, De Pedro, Lozano, Barry (Bermejo, 67’), Ivan Bueno (Nacho Gil, 67’), Rodríguez, Ónega i Carlos Bravo.GOLS:1-0 (60’) Coro. 2-0 (93’) Forgas.ÀRBITRE:Ferretjans Arrom.T.G.:als locals Boniquet i Cesc Clotet; i als visitants Fratelli, Barry, De Pedro. Lozano, Sardi, Sierra i Ivo.T.V.:Doble targeta groga al local Gianni (87’).PÚBLIC:Uns 900 espectadors al municipal de Peralada.

El Peralada continua fent història. L’equip d’Arnau Sala no tan sols va aguantar el resultat del partit d’anada a Móstoles (0-1), sinó que a més va rematar l’eliminatòria amb una nova victòria davant de la seva afició, que continua somiant amb l’ascens a 2a B –avui tindrà lloc el sorteig del segon encreuament–. El partit es va començar a decantar amb un gol de Coro (60’) –l’atacant va repetir com a golejador després de fer el gol del triomf a El Soto–, mentre que Forgas va ser l’encarregat de marcar, de penal, el definitiu 2-0 en l’afegit.

El partit va començar amb la possessió repartida i amb els dos equips ben posicionats damunt del camp. El Móstoles, que estava obligat a marcar per entrar dins de l’eliminatòria, intentava crear perill amb jugades ràpides, mentre que el Peralada apostava més pel joc de combinació. La primera ocasió clara la van tenir els madrilenys després d’un quart d’hora de joc mitjançant Bravo, que va rematar dins l’àrea però va topar amb els peus del porter Gianni, providencial. Poc després va respondre el Peralada amb una falta lateral que Forgas va rematar de tisora, enviant la pilota ajustada al pal. El partit anava d’una àrea a l’altra, i Ónega va fer intervenir Gianni amb dues ocasions gairebé seguides. Especialment important va ser la segona, quan el jugador del Móstoles es va quedar sol a l’àrea petita però va xutar massa tou, a les mans del porter. El duel era d’allò més intens, sense treva, i el Móstoles cada vegada s’ho creia més. Bravo va tornar a disposar d’una ocasió claríssima poc abans del descans, aquest cop rematant al primer pal una centrada de De Pedro que va tornar a aturar un incommensurable Gianni.

La segona meitat va continuar trepidant, amb el Móstoles jugant amb la defensa avançada, intentant apujar línies. El Peralada, de la seva banda, va seguir concentrat i tampoc renunciava a l’atac, sobretot per les bandes. Llavors Gianni va fer primera aturada del segon acte blocant un xut molt perillós de Barry i, del possible 0-1, es va passar a l’1-0, quan Coro va aprofitar una passada llarga per definir a la perfecció davant Sierra amb un xut ras (60’).

Al Peralada se li posava l’eliminatòria molt de cara, però encara quedava mitja hora per jugar-se. Al Móstoles ja només li valien dos gols per remuntar i, després d’un perillós xut de Carbó que se’n va anar fora per poc, se la va jugar a la desesperada amb l’entrada de la seva estrella, Gerardo Berodia, lesionat en l’anada. Però ni l’entrada del mitjapunta va tenir cap efecte, ja que els peraladencs no van permetre que entrés en joc. Poc després, Sureda va estar a punt de marcar, però la seva rematada la va aturar Sierra i el rebuig el va refusar la defensa quan Higón ja es disposava a enviar la pilota al fons de la xarxa.

Ja en el temps afegit, després d’una picabaralla entre els dos equips que va acabar amb un recital de targetes grogues i l’expulsió de Gianni, Forgas va tancar el marcador marcant el 2-0 de penal després d’unes mans a dins l’àrea (93’).

ELS VESTIDORS

Estem molt contents, perquè hem eliminat un gran equip. El Móstoles era una bona prova de foc i l’hem passada

EL PORTER, SALVADOR

El desenllaç de l’eliminatòria el marca el gol: el Peralada n’ha tingut i nosaltres no
Iván Ruiz
entrenador del móstoles

NO DEIXEN OPCIÓ

Més enllà de Coro i Gianni, vull destacar el gran treball defensiu de l’equip en els dos partits
Arnau Sala
entrenador del peralada
El Móstoles va tenir més ocasions en la primera part, però sempre va topar amb Gianni
Coro va fer l’1-0 amb un xut ras (60’) i Forgas va sentenciar, de penal, en l’afegit

Debut d’Higón i expulsió de Gianni

S’havien disputat deu minuts de la segona part quan José Higón va debutar amb el Peralada. L’extrem, que havia fitxat pel club peraladenc dimarts passat, va substituir Boniquet en un canvi natural que va col·locar el nouvingut a la banda dreta. L’exjugador de l’Hospitalet es va mostrar actiu i va contribuir tant en atac com en defensa. D’altra banda, el porter Gianni Cassaro va ser expulsat abans del xiulet final després d’una picabaralla entre els dos equips i es perdrà el partit anada de la segona eliminatòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)