Territorial

Futbol

Copa Catalunya

El Figueres no pot amb el Sabadell i cau eliminat

Copa Catalunya. Els de Chicho Pèlach van perdre per la mínima a Vilatenim en un partit que va servir per fer moltes provatures. Va decidir un gol de Kilian en el primer quart d’hora de joc

FIGUERES 0 SABADELL 1

FIGUERES:Aroca, Pere Compte, Payan, Romero, Canal, Ferran Grau, Ferrón, Maik Molist, Ritxi, Aleix Feixas i Gil Muntadas. També van jugar Pep Chavarria, Joan Pons, Pimentel, Ivan Medinilla, Marc Carreras i Ot Bofill.SABADELL:Roberto, Dani Gómez, Rubio, Aleix Coch, Migue, Marc Martínez, Pol Moreno, Capó, Josu, Felipe Sanchón i Kilian. També van jugar Montero, Víctor, Caballé, Guillem Pujol, Mario i Roger.GOLS:0-1 (15’) Kilian.ÀRBITRE:Alejandro Fernández Pérez.T.G.:al local Ferrón.T.V.:Cap.

El Figueres va caure eliminat a les primeres de canvi de la copa Catalunya després de perdre per la mínima a Vilatenim contra el Sabadell (0-1), un equip d’una categoria superior. El partit va començar amb el típic tempteig entre els dos equips, fins que el conjunt arlequinat va avançar-se en el marcador al quart d’hora de joc mitjançant Kilian, que va aprofitar una centrada de Felipe Sanchón –l’exjugador del Girona havia avisat uns minuts abans amb un xut ajustat al pal–. Després del gol, tant el Figueres com el Sabadell es van mostrar força imprecisos i cap dels dos equips va gaudir d’ocasions clares.

En la segona meitat, els figuerencs van fer un pas endavant buscant el gol de l’empat, però malgrat intentar-ho amb energia i perseverança, els de Chicho Pèlach van ser incapaços de perforar la porteria rival. Tampoc ho va tornar a fer el Sabadell, que va tenir el 0-2 molt a prop en una oportunitat de Víctor. Finalment, el Figueres no va poder capgirar el marcador i va caure eliminat de la copa Catalunya després d’un partit que va servir per fer moltes provatures –la Unió va fer jugar diversos juvenils, entre els quals Pere Compte, que va sortir en l’onze titular–.