2a divisió FEF

Futbol

Copa Catalunya

El Sabadell sobreviu gràcies a la tanda de penals

Copa Catalunya. Els arlequinats empaten en el tram final a Nou Barris i superen eliminatòria gràcies als onze metres. El Castelldefels i l’Espanyol B l’acompanyaran en la tercera fase

Tot i jugar a primera catalana, Nou Barris continua sent Nou Barris i el Sabadell va estar a punt de patir-ne els efectes. El conjunt arlequinat es va salvar d’un pèl, ja que va empatar a sis minuts del final i va passar a la tercera eliminatòria en la tanda de penals. S’afegiran en la tercera fase al Sabadell i al Terrassa el Castelldefels i l’Espanyol B, que continuen en competició amb dos partits diametralment diferents; mentre que els mariners van vèncer el Gavà resolent amb una genialitat, el filial periquito es va mostrar molt superior al Palamós (1-4).

Migue, en el minut 84, va posar les coses a lloc per al Sabadell a Nou Barris empatant en la sortida d’un córner. Fins aleshores, els arlequinats no es van trobar del tot còmodes i, menys encara, quan Pedro Garcia va aprofitar una badada defensiva per avançar el seu equip. Tot i això, el Sabadell s’havia apropat al gol prèviament amb un xut al pal de Felipe Sanchón i un rebot que Víctor Martínez no va capitalitzar. Finalment, en la tanda de penals també va haver-hi emoció ja que els dos equips van marcar els cinc primers i fins al sisè, el conjunt vallesà no va poder rematar la feina. Els arlequinats se les hauran amb el guanyador del partit entre l’Horta i el Badalona.

Decideix la qualitat

Als Canyars, un golàs de Joel Marín va ser definitiu a favor del Castelldefels. En l’estrena del Gavà en un partit oficial –havia estat exempt en la primera eliminatòria–, el matx va començar amb un intercanvi de cops poc habitual en aquest punt del curs. El Castelldefels va acabar millor el primer temps i també va començar bé el segon fins que es va trobar amb l’esquerra de Joel, que va clavar la pilota a l’escaire i va enviar el seu equip a la tercera eliminatòria. Allà, s’enfrontarà al guanyador del partit entre el Cerdanyola i el Cornellà.

L’Espanyol B no va tenir pietat a Palamós. Els dos equips arribaven afectats ja que els periquitos es van haver de reforçar amb el seu juvenil perquè molts membres de la plantilla estan amb el primer equip i el Palamós arrossegava el desgast d’una setmana amb tres partits.

Els de David Gallego van pressionar la sortida de pilota del Palamós i van recollir el fruit només de començar amb el gol de Max. Tot i la reacció local, amb la diana de Bonaventura, el filial periquito va arribar amb avantatge al descans gràcies a Bermejo. En el segon temps, es va fer palès el desgast del Palamós i l’Espanyol ho va aprofitar amb dues dianes més: una de Gilbert i la sentència de Max, completant un doblet. El Llagostera serà el seu rival.