2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

Un puntet i tots contents

2a divisió B. El Badalona i el Lleida empaten en un duel obert, en què cada equip va dominar una part. Rubén Enri va fer avançar els de casa d’hora i Jorge Félix va fer l’1-1 després de la represa

badalona 1 lleida 1

BADALONA:Morales; Albarrán, Álvaro Vega, Moyano, Adrià Parera; Maestre; Robert Simón (Rubén Sánchez, 78’), Aly, Toni Lao (Juanjo, 58’), Adri Rivas (Marcel Serramitja, 64’); i Rubén Enri.LLEIDA ESPORTIU:David Oliveros; Aitor, Trilles, Eneko, Pumar; Javi López (Andriu, 83’), Moustapha, Lázaro (Iván Agudo, 74’), Musa (Valiente, 62’); Jorge Félix i Nierga.GOLS:1-0 (15’) Rubén Enri. 1-1 (57’) Jorge Félix.ÀRBITRE:Mena Gimeno.T.G.:als locals Rubén Enri, Moyano i Maestre; i als visitants Trilles, Nierga i Moustapha.PÚBLIC:Uns 600 espectadors.

Quan comencen les temporades els partits solen ser oberts i imprevisibles. Als equips els costa dominar i imposar el seu joc i accions puntuals marquen un partit. Una falta, una centrada lateral, un xut llunyà... Així va quedar palès ahir en el duel català que es va disputar a Badalona, en què l’equip de casa i el Lleida, un bloc farcit de novetats, van signar les taules tot i que el resultat hauria pogut ser qualsevol, ja que tots dos van disposar d’ocasions suficients per decantar la balança, sobretot en un segon temps en què va faltar encert. L’efectivitat va ser repartida. Rubén Enri, amb un cop de cap en el primer temps, i Jorge Félix, amb una canonada en el segon, van ser els únics capaços de sorprendre David Oliveros i Morales, respectivament, i ningú no va poder aconseguir el botí complet.

D’entrada va manar la prudència. Hi havia més temor que no pas atreviment. Així, d’ocasions, ben poquetes. El Badalona, això sí, va aprofitar-les molt millor. L’equip de Manolo González va avançar-se ben d’hora gràcies a una precisa rematada de cap de Rubén Enri. El jove davanter cedit per l’Espanyol, que ja havia avisat en el minut 13, va connectar a la perfecció una centrada d’Albarrán (15’). Amb l’1-0 el Lleida va augmentar la seva presència al camp del Badalona, però sense inquietar Morales, que gairebé no va haver d’intervenir. La bona tasca de contenció dels locals, un bloc que es coneix bé, va frenar els blaus, que presentaven una alineació amb nou cares noves.

El partit s’obre

Tota la contenció que hi havia hagut en el primer temps es va convertir en disbauxa després de la represa. El Lleida, més necessitat, va agafar les regnes del partit i va buscar l’empat. Després d’un parell d’avisos, la recompensa va arribar en el minut 57, amb un xut des de la frontal de Jorge Félix que va entrar molt ben ajustat, llepant la fusta. Amb l’empat el partit va obrir-se encara més, ja que el Badalona va estirar línies. Els escapulats, de fet, van tenir el segon gol a tocar en el minut 60, amb una doble ocasió d’Adri Rivas i Robert Simón que David Oliveros, brillant, va salvar. La rèplica dels visitants va ser un xut de falta de Javi López que es va estavellar al travesser. Després va arribar una fase més caòtica, amb un intercanvi de cops indolent. L’1-1, doncs, ja no es va moure.

Ha estat un partit una mica boig que s’hauria pogut decantar pels dos costats
Adrià Parera
DEFENSA DEL BADALONA
Dono valor al fet d’haver-nos aixecat amb un gol en contra, l’equip té un esperit guanyador
Gerard Albadalejo
ENTRENADOR DEL LLEIDA
Hem ofert una bona imatge, tenint en compte les baixes i el rival. L’empat és un resultat just
Manolo González
ENTRENADOR DEL BADALONA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)