La Unió va per feina

En ratxa. El Figueres encarrila la tercera victòria consecutiva gràcies a una excel·lent primera meitat contra un Vilassar que només va oposar resistència en la segona, ja amb el matx sentenciat

figueres 3 vilassar 0

FIGUERES:Aroca, Ot Bofill (Joel, 77’), Canal, Cunill, Romero, Carles Puig, Ferran Grau, Maik Molist, Ritxi, Dani Gómez (Xavi Ferrón, 84’) i Pimentel (Pep Chavarria, 67’).VILASSAR DE MAR:Imanol, Aitor Torres (Joel (46’), Dani (Torrents, 46’), Viale, Ivan, Jimémez, Nando, Pitu, Joel Riera, Soufian (Matamala, 46’) i Èric López.GOLS:1-0 (20’) Pimentel. 2-0 (43’) Dani Gómez. 3-0 (88’) Xavi Ferron.ÀRBITRE:García Fuster.T.G.:als locals Pimentel i Dani Gómez; als visitants Jiménez, Viale, Pitu, Nando i Torrents.T.v.:cap.PÚBLIC:uns 300 espectadors a l’estadi de Vilatenim.

Tercera victòria consecutiva del Figueres, que ahir es va imposar al Vilassar per 3-0 gràcies, sobretot, a una excel·lent primera part. Els altempordanesos van ser clarament superiors a un rival que no va oposar resistència en els 45 minuts inicials. El 2-0 en el descans va deixar el partit gairebé sentenciat.

Els de Chicho, amb un 5-3-2 que es transformava en un 3-5-2 en atac, van portar la iniciativa en tot moment i es van retirar als vestidors amb dos gols d’avantatge, diferència que hauria pogut ser fins i tot més gran. Els locals van dominar en tot moment i no van donar cap opció al Vilassar, que amb prou feines va inquietar Aroca. Amb tot, el primer temps, els visitants només van arribar en una ocasió amb un xut fluix de Soufian, que el porter de la Unió va aturar sense problemes (22’).

El Figueres, en canvi, va moure la pilota amb molt de criteri i es va mostrar molt perillós amb les arribades per banda, especialment per la dreta amb un Carles Puig molt actiu. Els altempordanesos van avisar amb un parell de bones ocasions que Imanol va poder resoldre (15’ i 18’), però no van perdonar a la tercera. Carles Puig va rebre una passada en profunditat per la dreta i la seva centrada, precisa, la va aprofitar Pimentel per creuar la pilota i batre el porter del Vilassar (20’).

L’1-0 no va variar la decoració del partit. El Figueres va mantenir el domini del joc i la pressió dels seus jugadors li permetia recuperar amb rapidesa la pilota. Ritxi va tenir a prop el segon en una acció dins de l’àrea, però el seu xut es va estavellar al lateral de la xarxa (27’). Poc abans del descans, els locals van ampliar la diferència amb un gran gol de Dani Gómez. El davanter va quedar sol davant d’Imanol després de rebre una passada de Grau des de camp propi (43’).

El joc es va equilibrar en la segona meitat. El Vilassar va retocar el seu sistema, amb tres canvis, i va tenir molta més presència en camp contrari. Els visitants van obligar Aroca a treballar més, tot i que el porter de la Unió tampoc va haver d’intervenir en excés. Els locals van jugar amb comoditat gràcies a l’avantatge en el resultat i, tot i no dominar, va disposar de diverses ocasions per sentenciar fins que Xavi Ferron, en una acció de murri, va robar la cartera a un defensa i va aconseguir el 3-0 definitiu de cullera (88’).

20 equips
sense propera

En la primera part hem estat a un nivell força alt. En la segona hi ha hagut dubtes, però no hem patit i hem estat sòlids al darrere
Tot i les baixes, els jugadors que van entrant estan responent bé. Tots estan endollats
Narcís, ‘Chicho’, Pèlach
entrenador del figueres

La Unió ja és tercer en la classificació

Tot i que de manera provisional, amb la tercera victòria consecutiva en la lliga –contra el Palamós (2-0), el Vilafranca (0-1) i ahir contra el Vilassar (3-0)– el Figueres s’ha enfilat amb nou punts fins a la tercera posició de la classificació, a només un del líder, l’Hospitalet i el segon classificat, el Santfeliuenc (10). L’equip dirigit per Chicho Pèlach està en una dinàmica clarament guanyadora, i és que en els tres triomfs consecutius tampoc ha encaixat cap gol. Dimecres, els de l’Alt Empordà visiten el Cerdanyola (a les 20.30 h).