futbol

figueres

La ratxa s’acaba a Cerdanyola

3a divisió. El Figueres perd al camp del conjunt vallesà (2-1) i veu trencada la bona dinàmica que havia aconseguit amb tres victòries seguides. Els tres gols es van veure en cinc minuts bojos

cerdanyola 2 figueres 1

CERDANYOLA:Ramos, Edgar, Alberto, Àlex, Javi, Rubén, Roger (Èric Pujol, 89’), Juli, Aliaga (Demba, 77’), Montoro (Dani Martí, 72’) i Jona.FIGUERES:Aroca, Ot Bofill, Sergi Romero, Canal, Cunill, Carles Puig (Xavi Ferrón, 62’), Ferran Grau, Ritxi, Pep (Maik Molist, 46’), Pimentel i Dani Gómez.GOLS:1-0 (35’) Aliaga. 1-1 (37’) Cunill. 2-1 (41’) Aliaga.ÀRBITRE:Morros Monge.T.G.:als locals Montoro, Alberto i Jona; i al visitant Dani Gómez.PÚBLIC:Uns 150 espectadors.

El Figueres arribava a Cerdanyola amb la moral pels núvols. Tercers, amb tres victòries consecutives i més de 300 minuts d’imbatibilitat. En el futbol, però, sempre arriba el moment de tocar de peus a terra i ahir va ser el torn dels figuerencs, que van perdre al camp del Cerdanyola (2-1) i van veure com es tallava en sec la seva bona ratxa. El cert és que en el partit d’ahir hauria pogut passar qualsevol cosa. Les dimensions reduïdes del camp no van afavorir el joc dels de Chicho, que van anar de menys a més. Tot i això, d’ocasions per aconseguir com a mínim un empat la Unió en va tenir, però li va faltar l’encert necessari.

En la primera part va ser quan els figuerencs ho van passar pitjor, tot i un primer xut de lluny de Pep que va acabar al travesser. El conjunt local, però, va sortir amb molta intensitat i va fer una pressió alta que va neutralitzar el joc de combinació de la Unió, que només va arribar a l’àrea rival amb comptagotes. El Cerdanyola tampoc és que generés gaire perill, però va ser més efectiu.

Intercanvi infructuós

Tot el que va afectar en el marcador del partit es va viure en cinc minuts abans del descans. Primer va colpejar el Cerdanyola, que es va avançar amb un xut potent d’Aliaga des de fora l’àrea (35’). La resposta del Figueres va ser immediata, ja que Cunill va fer l’empat amb una bona rematada de cap (37’). Per tancar l’intercanvi va tornar a aparèixer Aliaga, que va aprofitar una passada de Roger per firmar un golàs de vaselina (41’).

Amb el 2-1 va començar la segona part, en què el Figueres va millorar la seva versió gràcies a la baixada de ritme del conjunt local respecte a la primera part. Amb més domini de la pilota els figuerencs van generar més arribades a l’àrea rival, però els va faltar trobar la manera de superar la defensa vallesana. Quan ho va aconseguir, a més, va topar amb un inspirat Ramos. El partit es va anar embrutint a poc a poc i el Cerdanyola va saber controlar el temps del partit per assegurar la seva primera victòria de la temporada i tallar la ratxa dels figuerencs.

En partits d’aquest estil, en un camp petit, llances una moneda a l’aire. Et bases en els duels individuals i depens de l’encert
En la segona part hem generat més ocasions de gol i ens ha faltat poder materialitzar-les