3a divisió FEF

futbol

3a divisió

Derrota immerescuda

El gol mana. L’eficàcia del Terrassa en la primera part i la falta d’encert del Figueres en la segona condemna els alt-empordanesos a la segona derrota consecutiva en la lliga, la primera a Vilatenim

FIGUERES 1 TERRASSA 3

FIGUERES:Aroca, Ot Bofill, Cunill, Romero, Carles Puig, Pep Chavarria (Pimentel, 68’), Maik Molist, Ferran Grau, Ritxi, Ferrón (Joel, 75’) i Dani Gómez.TERRASSA:Ortega, Dani Sánchez, Yaya, Amantini, David López, Daisuke (Carreon, 62’), Ferreira, Guzman, Raúl Torres (Àlex F., 81’), Fran Piera (Nils Puchades, 46’) i Toro.GOLS:0-1 (8’) Toro. 1-1 (26’) Ferrón, de penal. 1-2 (36’) Raúl Torres. 1-3 (90’) Àlex Fernández.ÀRBITRE:Carrillo Vílchez.T.G.:als locals Cunill i Ot Bofill; i als visitants Amantini, David López i GuzmánPÚBLIC:Uns 400 espectadors.

El Figueres va encaixar la segona derrota consecutiva, la primera com a local, en un partit en què va fer mèrits per puntuar. El Terrassa va basar el seu triomf en un alt índex d’efectivitat, sobretot en el primer temps, i es va veure afavorit per la falta d’encert dels figuerencs en la represa. Amb 1-2 en el marcador, la Unió va buscar l’empat en tot moment, però no va definir davant de porta i va rebre la sentència al final.

Inici fort dels egarencs

La pressió a camp contrari del Terrassa va provocar molts problemes en la circulació de la pilota als jugadors del Figueres, que no es van trobar còmodes. Els egarencs, molt intensos, es van avançar en el marcador gràcies a una recuperació molt a prop de la frontal. La pilota va arribar a peus de Dani Sánchez, que, de rosca, la va penjar al segon pal, on Toro va marcar amb una gran rematada de cap (8’).

El Figueres va saber reaccionar i va disposar de dues ocasions per empatar. La primera, amb un potent xut de Ritxi des de fora de l’àrea que Ortega va refusar a córner (12’). La segona, molt més clara, va arribar en una falta centrada a l’àrea que ningú va refusar i Romero, amb tot a favor, va enviar la pilota als núvols (16’). La insistència de la Unió va tenir premi en una assistència en profunditat a Ferrón que va acabar en un clar penal d’Amantini. La pena màxima la va transformar el mateix Ferrón en l’1-1.

Els locals van tenir a prop el segon en una bona acció de Pep Chavarria, que va assistir Maik Molist, però aquest no va poder rematar per la ràpida intervenció de Yaya (30’). La rèplica va ser immediata i Cunill va estar a punt de marcar en pròpia porta en desviar una centrada, però els reflexos d’Aroca ho van impedir (31’).

Encert visitant

L’equilibri es va trencar a favor del Terrassa en una ràpida acció de Raúl Torres des de fora de l’àrea, que va aprofitar una passada entre línies per creuar de primeres la pilota i posar-la fora de l’abast d’Aroca (36’). Abans del descans, Ferrón ho va intentar gairebé des del mig del camp, però Ortega va desviar a córner (44’).

La decoració va variar completament en la represa. La Unió es va fer dominador i les ocasions es van succeir, tot i que sense premi. Una rematada de cap fluixa de Dani Gómez (46’), un xut de Ferrón al pal (48’), una centrada de Carles Puig per la dreta interceptada per Ortega (50’), un xut desviat de Dani Gómez (58’), un xut de Ritxi aturat pel porter del Terrassa (64’) i un xut de Dani Gómez al lateral de la xarxa (65’) van ser les ocasions del Figueres, que va buscar l’empat per tots els mitjans, però no va trobar el gol. En canvi, el Terrassa, que gairebé no va generar perill, va sentenciar en el 90’ amb un gran gol d’Àlex.

ELS VESTIDORS

No hem sabut mantenir el ritme d’un gran rival; ens ha faltat una marxa en el primer temps. No hem tingut bones sensacions
Crec que amb una mica més d’encert hauríem pogut aconseguir alguna cosa més
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del figueres

Dos canvis i prou per segon partit seguit

En la setmana més intensa del calendari de lliga, amb partit entre setmana, és quan el tècnic del Figueres Narcís Chicho Pèlach ha utilitzat menys jugadors. I és que en el partit de dimecres a Cerdanyola només va fer dos canvis. Va fer entrar Maik Molist en la mitja part per Pep i Ferrón per Carles Puig en el 62’. Ahir tampoc va esgotar els tres canvis permesos. En la segona part només va fer entrar a Pimentel i Joel en els llocs de Pep i Ferrón. En el cas del segon, a més, va ser perquè ell va demanar el canvi per molèsties.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)