El Figueres perd en l’últim minut

3a divisió. L’Europa va capgirar el gol inicial de Ferrón amb dues dianes de Navarro i Jiménez, l’última ‘in extremis’

FIGUERES 1 EUROPA 2

FIGUERES:Aroca, Ot Bofill, Payan, Romero, Cunill, Ferran Grau, Maik Molist (Feixas, 88’), Ritxi, Carles Puig (Pep Chavarria, 60’), Ferron i Dani Gómez (Pimentel, 80’).EUROPA:Fer, Rubén, Alberto, Cano, Dani Pujol, Uri, Tena (Josa, 79’), Varona (Pluvins, 71’), David Jiménez, Javi Navarro (Damià, 85’) i Raillo.GOLS:1-0 (55’) Ferrón. 1-1 (70’) Javi Navarro. 1-2 (89’) David Jiménez.ÀRBITRE:Mancera Anton.T.G.:als locals Ferrón i Ferran Grau; i al visitant Uri.T.V.:Cap.PÚBLIC:350 espectadors a Vilatenim.

Derrota dolorosa del Figueres ahir a Vilatenim contra l’Europa (1-2) en un partit en el qual els locals es van avançar mitjançant Ferrón però no van poder conservar el resultat, i és que el conjunt escapulat va capgirar el marcador amb gols de Javi Navarro i David Jiménez, aquest últim en el darrer minut de partit.

El duel va començar amb els dos equips ben col·locats damunt del terreny de joc però sense disposar d’ocasions clares. Carles Puig va ser qui ho va intentar primer pel Figueres amb un xut que va ser el primer avís al porter Fer, que més tard desviaria providencialment una rematada de Ferrón que va sortir fregant el pal i també un altre xut perillós d’Ot Bofill. L’Europa també insistia en atac, però com els locals tampoc trobava la manera de perforar la porteria rival. Carles Puig va tornar a aparèixer més tard amb dues ocasions gairebé consecutives abans del descans, al qual es va arribar sense gols i amb tot obert de cara a la segona meitat.

En la represa el Figueres va sortir amb força i fruit de la insistència va aconseguir el primer gol, obra de Ferrón (55’), que va superar Fer amb una gran definició. Tot seguit l’Europa va intentar reaccionar i cada vegada arribava amb més perill a l’àrea rival, fins que va poder empatar mitjançant Javi Navarro, que va aprofitar la passada de la mort de David Jiménez (70’).

A partir d’aquí el partit es va tornar boig, amb constants anades i vingudes, i finalment van ser els escapulats els que van tornar a veure porteria amb un gol dels que fan mal, en l’últim minut de partit. En aquesta ocasió el golejador va ser David Jiménez, que va endreçar la pilota al fons de la porteria després d’una acció enrevessada i plena de rebots.