2a divisió FEF

Una golejada per il·lusionar-se

2a divisió B. El Cornellà va vèncer molt còmodament el Formentera i se situa en posicions de ‘play-off’

cornellà 4 formentera 1

CORNELLÀ: Craviotto; Pere, Valentín, Edgar. Maureta; Reche, Gómez, Pep Caballé (Néstor 75’), Marc Caballé (Sascha 80’), Fito Miranda (Cortés 62’); i Enric Gallego.FORMENTERA: Marcos; Fobi, Bonilla, Javi Rosa, Samuel (Riera 61’); Nando, Liñán (Kiko 64’), Maikel; Juan, Gabri i Dailos.GOLS:1-0 (16’) Marc Caballé. 2-0 (25’) Fito Miranda. 3-0 (56’) Enric Gallego. 3-1 (80’) Bonilla. 4-1 (88’) Enric Gallego.ÀRBITRE: Galech Apezteguia.T.G.:al local al local Pere; i als visitants Fobi, Dailos, Kiko i Maikel.PÚBLIC: Uns 450 espectadors.

Matí plàcid per a un Cornellà que segueix comptant els seus partits al Nou Municipal per victòries. Una bona arrencada dels de Jordi Roger els va permetre sumar tres nous punts i situar-se en zona de play-off.

El Cornellà va arrencar fort. En el 7’, Pere va centrar i la pilota es va passejar per tot l’àrea sense trobar rematador. Passaven els minuts i els verds es mostraven molt superiors al rival. Així va ser com, en el 16’, Marc Caballé va aprofitar un rebot dins de l’àrea per marcar el primer. Poc després, eren els de Tito García els que van provar fortuna amb un potent xut de Maikel que va sortir desviat. Però el domini dels locals era total i Fito Miranda, amb una definició de 9, va establir el 2-0. A partir d’aquí, el conjunt balear va intentar frenar els atacs locals, però no ho va aconseguir.

Després de la represa, el Formentera va buscar reduir distàncies en el marcador. Nando, en el 54’, va estar a punt de marcar en un col·locat xut de falta. I quan millor es trobava el conjunt illenc, Enric Gallego va aparèixer per marcar el tercer després d’una gran acció individual de Fito. Però els visitants en cap moment van abaixar els braços. Així, van marcar el 3-1 quan Bonilla, després d’una centrada, va rematar a pler. De nou Enric, al límit del final, va marcar el definitiu 4-1 amb què completava el seu doblet. Nova victòria del conjunt del Baix Llobregat, que va tancar en zona d’ascens una jornada marcada pels fets històrics d’ahir.

ELS VESTIDORS

Hem jugat contra un equip molt difícil i hem estat a l’altura, sent seriosos. Ha estat el resultat més ampli que hem aconseguit
No era un dia fàcil, sobretot pel que està passant al nostre país. He demanat concentració
Jordi Roger
ENTRENADOR DEL CORNELLÀ
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)