La Unió es desfà al Sagnier

Golejats. El Figueres no va poder aguantar el ritme del Prat i va encaixar una derrota contundent (4-0). Els locals van acabar jugant a plaer

prat 4 figueres 0

PRAT:Sergio; Diego, Uri Escabrós, Aitor Lario, Fede; Putxi, Padilla (Javi Lara, 71’), Pau Senent; Ignacio, Jordi Cano (Toni Larrosa, 67’) i Carlos Cano (Poves, 71’).FIGUERES:Bartrina; Ot Bofill, Romero, Cunill, Payán (Feixas, 58’); Ferran Grau (Pons, 71’), Maik, Ritxi, Pimentel (Pep Chavarría, 71’); Ferrón i Puig.GOLS:1-0 (34’) Jordi Cano. 2-0 (54’) Ignacio. 3-0 (68’) Padilla. 4-0 (80’) Poves.ÀRBITRE:Ferrero Mansilla.T.G.als locals Uri Escabrós, Padilla, Carlos Cano i Pau Senent; i als visitants Ritxi, Pimentel, Ferran Grau i Feixas.PÚBLIC:uns 400 espectadors al municipal Sagnier.

Després d’haver perdut tres partits dels quatre anteriors, el Figueres encarava el matx al municipal Sagnier amb la idea d’oferir resistència a un dels grans de la categoria i d’intentar donar la sorpresa. Amb tot, el panorama es va anar ennegrint a mesura que passaven els minuts i el Prat va castigar el conjunt de Chicho Pèlach amb quatre gols que fins i tot podrien haver estat més.

Malgrat la clara derrota final, el Figueres no va sortir gens malament al partit i en l’inici va generar cert perill a l’àrea pratenca aprofitant les sortides ràpides. A poc a poc, però, el domini local es va anar concretant en ocasions i, després d’haver avisat en una oportunitat clara pocs minuts abans, Jordi Cano va obrir la llauna: centrada d’Ignacio des de la dreta i rematada de cap al segon pal sense oposició del 17 potablava (1-0).

S’esperava una reacció visitant després de la represa, però els homes de Pedro Dólera van saltar a la gespa molt mentalitzats i van dominar de principi a fi els segons 45 minuts. Quan s’havien disputat deu minuts del segon període, Ignacio va caçar un mal rebuig del Figueres en un córner i va enviar la pilota dins la porteria en una gran rematada (2-0). Un quart d’hora més tard, Carlos Cano va connectar amb Padilla permetent que aquest ajustés un xut potent des de fora de l’àrea a la base del pal (3-0). I finalment i ja en la recta final, Poves va certificar el triomf pratenc culminant amb un tir ras una jugada embolicada dins l’àrea visitant (4-0). Tot, sense cap opció de gol per al Figueres, que no va saber trobar la solució per frenar l’allau de joc ofensiu del Prat.

Amb la derrota al Sagnier, el Figueres confirma el seu mal estat de forma i se situa en la desena posició de la taula classificatòria, amb 12 punts, quedant a cinc de la zona de promoció d’ascens a segona divisió B.

En atac sempre generem, però en defensa ens estava costant una mica més. Avui hem fet un partit molt complet en els dos aspectes
Pedro Dólera
entrenador del prat
Avui no hem estat a l’altura del partit i el Prat ens ha superat amb facilitat. La derrota és justa i dolorosa pels quatre gols encaixats