Efectius en atac i en defensa

3a divisió. El Palamós suma la segona victòria de la temporada en un duel contra l’Horta marcat per l’encert a la zona ofensiva i per la bona actuació del porter palamosí Quintanas

Horta 1 PALAMÓS 4

HORTA:Padrós, Sergio Castillo, Javi Morales (Nolla, 72’), Sergi Arranz, Tejada, Coro (Rio, 61’), Jota, Guillem (Makaay, 46’), Isaac Maldonado, Santolalla i Lledó.PALAMÓS:Quinti, Subi, Sergio García, Cano, Lluc Banús, Botxi, Barrera (Marc Vilà, 77’), Marc Medina (Litus, 81’), Fran Ochoa (Nahuel, 59’), Gerard Herrera i Bonaventura.GOLS:0-1 (10’) Bonaventura. 1-1 (12’) Arranz. 1-2 (22’) Barrera. 1-3 (70’) Marc Medina. 1-4 (74’) Marc Medina.ÀRBITRE:Martin Varas.T.G.:A Javi Morales, Lledó i Isaac de l’Horta, i a Lluc, Fran i Quintanas del Palamós.

Victòria balsàmica del Palamós a Horta que li permet sumar el segon triomf del curs i sortir de la zona de descens. L’efectivitat en atac i la gran actuació del porter Quinti van ser clau per entendre la conversió de l’equip de Vicenç Fernández en només set dies. Els palamosins van passar de ser golejats a casa contra el Sant Andreu (0-3) a superar clarament l’Horta (1-4).

El partit d’ahir al Feliu i Codina va ser d’aquells que creen afició, ja que s’hi van poder veure un munt d’ocasions a banda i banda. El Palamós va estrenar el marcador als 10 minuts, quan Bonaventura va rematar al fons de la xarxa un rebuig del porter local. La resposta de l’Horta no es va fer esperar i l’expalamosí Sergi Arranz va restablir l’empat amb un xut des de l’interior de l’àrea (12’). L’encert en els metres finals del Palamós va quedar ben demostrat en el minut 22, quan tot just el segon xut a porteria dels de la Costa Brava va significar l’1-2. L’Horta no va abaixar els braços i va disposar de bones ocasions per tornar a igualar el marcador: Santolalla va enviar la pilota a l’escaire de la porteria mentre, al límit del descans, el porter Quintanas va fer una aturada de gran mèrit.

Sentència a la contra

L’Horta va començar la segona part tal com havia acabat la primera i els barcelonins van disposar de noves ocasions per empatar a través de Sergi Arranz, un cop més.

El Palamós va aconseguir tancar el partit al contraatac i amb un protagonista destacat: Marc Medina va marcar l’1-3 en el 70’ rematant al segon pal una centrada des de l’esquerre, i va rubricar la seva actuació amb un xut creuat que suposava l’1-4 (74’), el seu segon gol de la jornada i el quart en el compte golejador particular de la temporada.

Una victòria balsàmica que li serveix per sortir dels llocs de descens i afrontar amb garanties el segon desplaçament consecutiu al camp d’un rival directe, el Castelldefels.

Els detalls a les àrees marquen les diferències i en aquest partit hem estat més encertats que el rival. Quinti ha estat genial
Guanyar i sortir del descens és molt important per a la confiança del grup i el treball que fem