3a divisió FEF

La millor medecina possible

3a divisió. El Figueres guanya al camp del Reus B gràcies a una gran primera meitat i un partit molt seriós en defensa. Ritxi i Xavi Ferrón, amb dues dianes, van conduir a la victòria

reus b 0 figueres 3

REUS B:Kilian, Márquez, Guerrero, Mañe, Miranda, Miravent (Dome, 68’), Xavi Jaime, Jordi Oribe (Arjona, 46’), Roger (Cholo, 46’), Marcel i Fabra.FIGUERES:Aroca, Ot Bofill, Romero, Canal, Cunill, Payan (Carles Puig, 86’), Ferran Grau, Maik Molist, Ritxi (Aleix Feixas, 57’), Ferrón i Gil Muntadas (Pep, 68’).GOLS:0-1 (9’) Ritxi. 0-2 (20’) Ferrón, de penal. 0-3 (41’) Ferrón.ÀRBITRE:Fernández Pérez.T.G.:als locals Miravent, Miranda i Marcel; i als visitants Ferran Grau i Canal.T.V.:al tècnic local Lluís Albesa (61’).

Quan un equip es troba en un moment delicat, guanyar sempre és benvingut, però si a sobre la victòria arriba en un partit d’aquells considerats difícils i amb un resultat contundent, ja és per posar-se d’empeus i esclatar d’alegria. Això va viure ahir el Figueres, que arribava al camp del Reus B, el tercer classificat, després d’haver sumat només 3 punts dels últims 18. Ahir, però, les penes van durar poc i els somriures van reaparèixer gràcies a un 0-3 forjat en els primers compassos del partit.

Dos cops ràpids

El partit va arrencar entretingut i amb un gol molt matiner del Figueres, obra de Ritxi Mercader, que va caçar una bona centrada de Ferrón i va endreçar la pilota a dins de la porteria (9’). El gol no va fer canviar el guió del partit amb un Reus B que exigia molt als figuerencs. En el 20’, però, el col·legiat va xiular un penal per mans a favor del Figueres i Ferrón el va transformar en el 0-2, que deixava el partit molt ben encarrilat per als figuerencs.

Amb el marcador clarament desfavorable, el Reus B va haver de fer un pas endavant per intentar tornar a entrar en el partit. La defensa dels visitants, però, va guanyar la partida als reusencs, que van trobar a faltar Forgas. L’empenta dels locals va ser constant, i això també va facilitar els contraatacs de la Unió, que va saber esperar el seu moment per acabar de sentenciar el partit. Va ser abans del descans, en una passada de Maik Molist que Ferrón va controlar i va batre Kilian amb un xut a la mitja volta.

El 0-3 va ser una llosa molt pesada per al Reus B. Tot i l’intent constant de retallar la diferència després de la represa i la clara voluntat d’anar a l’atac sense miraments, va faltar claredat d’idees per generar ocasions clares de gol i el marcador ja no es va moure fins al xiulet final. Gran victòria del Figueres.

ELS VESTIDORS

Necessitàvem una victòria per reforçar la feina que hem fet en les últimes setmanes quan els resultats no ens han acompanyat
Hem entrat molt bé en el partit i ens ho ha fet més fàcil. Hem fet un partit molt complet
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del figueres

La Unió trenca una ratxa de tres derrotes

Gràcies a la victòria d’ahir a Cambrils, el Figueres va tallar de soca-rel la mala dinàmica de les últimes jornades, i és que els de Narcís Chicho Pèlach encadenaven dos partits sense marcar i tres derrotes: contra l’Europa (1-2), el Prat (4-0) i l’Hospitalet (0-3). De fet, havia perdut cinc dels últims sis partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)