3a divisió FEF

Tornen les males notícies

3a divisió. Després del gran triomf a Cambrils el Figueres va tornar a tastar el gust de la derrota amb una desfeta per la mínima a casa contra el Castelldefels

Figueres 0 castelldefels 1

FIGUERES:Aroca, Ot, Romero (Aleix Feixas, 62’), Cunill, Canal, Payán, Ferran Grau, Maik Molist, Ritxi Mercader (Dani Gómez, 45’), Gil Muntadas i Xavi Ferrón.CASTELLDEFELS:Manu, Juanito, Castillo, Kilian, Coch, Bermúdez, Pedro, Kevin, Vega (Joel Lasso, 68’), Gibert (Joan Inés, 75’) i Aumatell (Uroz, 80’).GOLS:0-1 (58’) Jordi Aumatell.ÀRBITRE:Gómez Meneses.T.G.:Als locals Canal i Cunill i al visitant Joel.T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 200 espectadors a l’estadi de Vilatenim.

Després del gran triomf al camp del Reus B (0-3) de la setmana passada, el Figueres tenia ahir l’esperança de sumar la segona victòria seguida contra el Castelldefels. La Unió ho va intentar insistentment, però no va tenir encert en atac i va acabar caient a Vilatenim per la mínima per culpa d’un gol del visitant Jordi Aumatell en la segona part (58’).

El partit va començar amb la Unió dominant i els dos equips ben col·locats damunt del terreny de joc. Tant el Figueres com el Castelldefels intentaven buscar la porteria rival, però no aconseguien gaudir d’ocasions del tot clares. Enric Vega era l’home més actiu dels visitants, però sempre es va trobar la defensa de la Unió atenta, com també el porter Aroca. La igualtat predominava a Vilatenim i els de Chicho Pèlach van empènyer de valent en el tram final de la primera meitat, que va acabar amb un empat sense gols.

Aumatell ho esguerra

En la represa el Figueres va fregar el gol amb una rematada de Ferrón que es va estavellar a la fusta. Llavors el Castelldefels va fer un pas endavant i, fruit de la insistència, va marcar el 0-1 mitjançant Jordi Aumatell (58’), que va definir de cap a la sortida d’un córner. Amb el marcador en contra, els figuerencs van intentar reaccionar tot buscant l’empat i a poc a poc van anar guanyant metres, tot al contrari que els visitants, que cada vegada tenien més feina en defensa. Ferrón ho va tornar a provar amb un xut que va sortir fregant el pal, instants abans que Aleix Feixas no arribés per ben poc en la rematada final i que Cunill rematés de cap. Però tot i intentar-ho fins al final, el Figueres no se’n va sortir i va acabar claudicant.

UN GOL CLAU

Jordi Aumatell va decidir el partit amb una rematada de cap en la segona meitat (58’)

ELS VESTIDORS

Era partit d’empat. Hem passat del possible 1-0 amb el pal de Ferrón al 0-1 seu, així és el futbol
Chicho Pèlach
entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)