3a divisió FEF

El gol no apareix per Vilatenim

Cinc de seguits. El Figueres i el Santboià empaten sense gols i encadenen cinc partits sense guanyar a casa i a fora, respectivament

Figueres 0 santboià 0

FIGUERES:Aroca, Ot Bofill, Cunill (Aleix Feixas, 60’), Canal, Sergi Romero, Carles Puig (Payan, 65’), Ferran Grau, Maik Molist, Ritxi (Dani Gómez, 84’), Ferrón i Gil Muntadas.SANTBOIÀ:Rafa Leva, Rubi, Rovira, Mario, Castell, González, Neeskens, Gabi, José (Oriol Molins, 54’), Pedro Bravo (Juan Luis, 82’) i Romano (Pedro Bilbao, 70’).ÀRBITRE:Bureu Méndez.T.G.:Als locals Albert Canal i Ot Bofill.PÚBLIC:Uns 250 espectadors.

El Figueres i el Santboià van acabar el dia en la tretzena i la catorzena posició després d’empatar a zero a Vilatenim en un partit força igualat i vistós. Amb l’empat, els dos equips mantenen la mala dinàmica que els acompanyava, i és que els locals han sumat un punt (el d’ahir) dels últims quinze a casa i els visitants tampoc han guanyat cap dels últims cinc partits a domicili.

El partit va tenir poca història, ja que, tot i que els dos equips van fer un bon futbol, les defenses es van imposar i va costar de veure ocasions clares. En la segona part, quan el partit es va descontrolar una mica amb constants anades i vingudes, el Figueres va trobar la manera d’arribar amb més perill a l’àrea rival, però li va faltar l’efectivitat necessària per fer el gol de la victòria. Ferrón, en els últims cinc minuts, es va plantar dues vegades sol davant Leva, però no va aconseguir superar-lo i evitar que el partit acabés sense gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)